Uživo: Svetla evropske scene ponovo sijaju, počinje nova sezona Lige šampiona!

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Svetla evropske scene ponovo sijaju, počinje nova sezona Lige šampiona!

Dugo se čekalo na ovaj trenutak, a on je konačno i došao - početak nove sezone Lige šampiona! Najbolji timovi širom Evrope danas počinju nadmetanje u najelitnijem takmičenju kontinenta, a od 20:45 časova svoje mečeve će odigrati ekipe iz grupa A, B, C i D. Derbi programa biće odigran u Dortmundu gde Borusija dočekuje Arsenal, dok će goreti i u Pireju gde Atletiko Madrid gostuje Olimijakosu. Razvoj situacije na startu krema fudbalske scene možete pratiti na Blicsport.rs!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Konkurencija je, čini se, jača nego ikada, a samo osam ekipa može da prođe u osminu finala Lige šampiona. Najčistiji put, po trenutnom stanju, verovatno imaju Real Madrid i Liverpul u grupi B, dok podjednake šanse imaju timovi u grupi C.

Odmah na startu grupne faze čeka nas nekoliko veoma zanimljivih mečeva, a najveći derbi od 20:45 časova odigraće se u Dortmundu gde Borusija u grupi D dočekuje Arsenal.

Od 20:45 časova svoje mečeve će odigrati timovi iz grupa A, B, C i D.

Raspored:

Grupa A:

Juventus - Malme

Olimpijakos - Atletiko Madrid

Grupa B:

Liverpul - Ludogorec

Real Madrid - Bazel

Grupa C:

Monako - Leverkuzen

Benfika - Zenit

Grupa D:

Dortmund - Arsenal

Galatasaraj - Anderleht

Konačno! Liga šampiona nam je zakucala na vrata, a kao i svake sezone, Blicsport će propratiti svaki detalj, svaku utakmicu, svaki momenat u najelitnijem evropskom takmičenju.

"Klempavi" pehar čeka samo na najbolje, a u konkurenciji su 32 kluba podeljena u osam grupa. Po dva najbolja iz svake skupine otićiće dalje gde ih čekaju dueli osmine finala, dok će trećeplasirani nastaviti nadmetanje u Ligi Evrope.

Pa, počnimo! Dobrodošli!
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras počinje Liga šampiona: Arsenal gostuje u Dortmundu

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014

Dugo se čekalo na ovaj trenutak, a on je konačno i došao - početak nove sezone Lige šampiona! Najbolji timovi širom Evrope večeras počinju nadmetanje u najelitnijem takmičenju kontinenta!..Od 20:45 časova svoje mečeve će odigrati ekipe iz grupa A, B, C i D. Derbi programa biće odigran u...

Nastavak na 24sata...

Liga šampiona (UŽIVO)

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2014

Utakmicama prvog kola u Grupama A do D, večeras počinje nova sezona Lige šampiona. Derbi večeri igra se u Dortmundu, gde gostuje londonski Arsenal, a našu pažnju privlače i nastupi nekolicine srpskih reprezentativaca. Ovde možete pratiti sve promene rezultata.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.