Uživo: Derbi Superlige u Novom Sadu, Vojvodina - Partizan 0:0

Izvor: Blic, 29.Sep.2013, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Derbi Superlige u Novom Sadu, Vojvodina - Partizan 0:0

Fudbaleri Vojvodine i Partizana igraju derbi 7. kola Jelen Superlige, a dešavanja sa stadiona "Karađorđe" možete uživo da pratite uz Blicsport.rs.

Voša ne pruža partije u skladu sa kvalitetom tima koji je bio na pragu ulaska u grupnu fazu Lige Evrope, dok crno-beli nakon blagog posrtanja na startu sezone vezali pet pobeda na domaćem koloseku računajući i Kup duel sa Metalcem.

Trener Novosađana Marko Nikolić se opredelio da derbi počne u sledećem sastavu: >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Delač, Vulićević, Vuković, Trajković, Leković, Radoja, Vranješ, Poletanović, Vukčević, Alivodić, Škuletić.

Trener Partizana Vuk Rašović se odlučio za ovih 11 igrača: Stojković, Marko Živković, Obradović, Stanković, Volkov, Gulan, Saša Marković, Andrija Živković, Jojić, Saša Ilić, Kojić.

Glavni sudija meča je Boško Jovanetić iz Užica, a derbi sa "Karađorđa", čiji je teren natoljen a kiša i dalje pada, pratite uz Blicsport.rs.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Vojvodina bolja od Partizana

Izvor: B92, 29.Sep.2013

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Partizan sa 2:1 (0:0) u derbi meču sedmog kola Jelen Superlige, na stadionu Karađorđe u Novom Sadu...Tragičar susreta bio je bek Partizana Marko Živković koji je postigao autogol tri minuta pre kraja meča...Novosađani su naneli prvi poraz 'crno-belima' u sezoni,...

Nastavak na B92...

Voša zaustavila Parni valjak (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Sep.2013

Vojvodina je na domaćem terenu savladala ekipu Partizana sa 2:1, u derbi utakmici sedmog kola Superlige Srbije.. (FOTO: O. Ademovski). Novosađani su naneli prvi poraz aktuelnom šampionu. Dva protivnika odigrala su na klizavom terenu stadiona Karađorđe „tvrdu”, ali zanimljivu utakmicu. Stvoreno...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.