Uspeh Srbije u streljaštvu

Izvor: Studio B, 19.Maj.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh Srbije u streljaštvu

Srbija je sa tri osvojene zlatne medalje najbolja nacija Svetskog kupa u streljaštvu koje je ovog vikenda završeno u američkom Fort Beningu, objavila je Međunarodna federacija streljačkih sportova.

Srbija je tako bolje plasirana i od Kine koja je osvojila četiri medalje, ali samo jedno zlato. Prva mesta osvojili su Milutin Stefanović i Andrea Arsović u gađanju iz vazdušne puške , odnosno Damir Mikec u disciplini malokalibarski pištolj.

Na Svetskom kupu u Fort Beningu učestvovalo je preko 600 strelaca iz 76 zemalja, a naredni Svetski kup, održaće se u Minhenu od 28. maja do 2. juna.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Srbija najbolja nacija Svetskog kupa u Fort Beningu

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Maj.2015

 . FORT BENING - Srbija je sa tri zlatne medalje najbolja nacija Svetskog kupa završenog u Fort Beningu (SAD), objavila je Međunarodna federacija streljačkih sportova (ISSF). Pretekla je Kinu  koja ima četiri odličja, ali samo jedno zlato, i Bugarsku sa tri medalje i, takođe, jednom zlatnom.. . .Prva...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.