Izvor: Beta, 09.Sep.2010, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaskom u finale napisali bismo istoriju

BEOGRAD, 9. septembra 2010. (Beta) - Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović izjavio je u četvrtak da bi ova generacija igrača ulaskom u finale Dejvis kupa "napisala istoriju", ali i da je plasman medju najbolje četiri ekipe već veliki uspeh.

Polufinalni meč Dejvis kupa izmedju Srbije i Češke održaće se od 17. do 19. septembra u "Beogradskoj areni".

"Sledećeg vikenda možemo da napišemo istoriju plasmanom u finale. Pozivam publiku da dodje i da napravimo atmosferu u 'Areni', jer ovi igrači to zaslužuju", rekao je Živojinović na konferenciji za novinare.

Najbolji dubl igrač Srbije Nenad Zimonić ocenio je da će naredni meč sa Česima biti izuzetno težak.

"Dobro je što sam igrao u dublu sa Novakom Djokovićem, Jankom Tipsarevićem i Viktorom Troickim i što smo pobedjivali. Važno je da dodjemo do tri poena, a ne ko će ih osvojiti", rekao je Zimonjić, koji ima povredu lakta poslednjih osam meseci.


Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živojinović: Ulaskom u finale napisali bismo istoriju

Izvor: TV Avala, 09.Sep.2010

Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović izjavio je danas da bi ova generacija igrača ulaskom u finale Dejvis kupa "napisala istoriju", ali i da je plasman među najbolje četiri ekipe već veliki uspeh.

Nastavak na TV Avala...

Teniseri Srbije pišu istoriju

Izvor: RTV Pink, 09.Sep.2010

. . . Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović izjavio je da bi ova generacija igrača ulaskom u finale Dejvis kupa "napisala istoriju". . . .

Nastavak na RTV Pink...

Boba Živojinović: Protiv Čeha stvaramo istoriju Dejvis kupa

Izvor: Glas javnosti, 10.Sep.2010, 07:01

BEOGRAD - Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović kaže da bi ova generacija igrača ulaskom u finale Dejvis kupa "napisala istoriju", ali i da je plasman među najbolje četiri ekipe već veliki uspeh...Polufinalni meč Dejvis kupa između Srbije i Češke biće odigrano od 17. do 19....

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.