UŽIVO: Radnik - Crvena zvezda 1:2! Autogol Zlatanovića (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Radnik - Crvena zvezda 1:2! Autogol Zlatanovića (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos meča 21. kola Superlige Srbije

RADNIK - CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:1)

/Nikolić 10 - Anđelković 25 pen, Zlatanović 87 ag/

Surdulica

Stadion Radnika

Kapacitet: 3.300

Sudija: Danilo Grujić (Niš)

Žuti kartoni: Đorić, Radović, Milinković (Radnik), Orlandić (Crvena zvezda)

Radnik: Čančarević - Mladenović, Vuković, Milovanović, Pejčić - Đorić, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Merdović - Mišan (od 66. Zlatanović), Nikolić, Milinković - Radović (od 70. Stanković).

Crvena zvezda: Supić - Petković, Stojanović, Fibel, Anđelković - Le Talek, Poletanović, Plavšić, Kanga, Srnić (od 80. Ilić) - Orlandić (od 74. Sikimić).

Izveštaj sa meča u Surdulici pročitajte OVDE.

GOTOV JE MEČ! Radnik - Crvena zvezda 1:2!

90+4. minut: Sjajna prlika da Crvena zvezda overi trijumf, ali je ispred Sikimića intervenisao Milovanović.

90+2. minut: Kakva šansa za Radnik! Opalio je Ivan Đorić sa ivice kaznenog prostora, lopta je otskakutala koji centimetar pored stative.

90. minut: Igraće se četiri mnuta nadioknade vremena.

87. minut: GOOOL! Vodi Crvena zvezda! Igor Zlatanović je postigao autogol, tako što je u želji da interveniše nepsretno reagova na ubacivanje Dušana Anđelkovića s levog boka i na drugoj stativi prosto zakucao loptu u mrežu. 

85. minut: Umesto povređenog štopera Crvene zvezde Miloša Stojanovića, u igri je Uroš Račić. To znači da će do kraja meča Le Talek igrati štopera, a Račić zauzeti mesto zadnjeg veznog.

83. minut: Vrlo lošta igra, sa dosta nepreciznih pasova, na obe strane.

80. minut: Pojačava stručni štab Crvene zvezde napad. Umesto Slavoljuba Srnića na terenu je Stefan Ilić, letošnji novajlija iz Spartaka, koji danas debituje za crveno-bele.

78. minut: Kakva šansa za Radnik! Mogao je Stefan Nikolić da se proslavi. Nadskočio je Stojanovića, ali njegov udarac glavom je ukrotio Supić.

77. minut: Sve sigurnije deluje deluje odbrana Zvezde u ovom trenucima, a Tomas Fibel sve raščišćava.

74. minut: Prva izmena i u Crvenoj zvezdi. Umesto Petra Orlandića na terenu je Predrag Sikimić, koji je nekoliko puta ove sezone spasavao crveno-bele. Može li opet?

70. minut: Druga izmena u Radniku. Umesto Radovića, na terneu je Miloš Stanković, koji je prošle sezone dao dva gola za Surduličane protiv Partizana (2:2).

69. minut: Pokušao je Nikola Radović iz povoljne pozicije, iz slobodnog udarca, ali je njegov udarac izuzetno neprecizan.

67. minut: Sjajna šansa za Gelora Kangu, ali je Gabonac uspeo da promaši okvir gola.

66. minut: Prva izmena. I to u Radniku. Umesto Mišana na terenu je 18-godišnji Zlatanović.

63. minut: Šansa za Le Taleka. Na centaršut Kange, Francuz je glavom prebacio gol.

60. minut: Uzvraća Radnik. Posle istrčavanaja Vukovića, koji se spretljao u situaicji "jedan na jedan" pred Supićem, domaćin je imao još jednu šansu, ali je udarac jednog igrača izblokiran.

59. minut: U istom napadu dve velike šanse za totalni preokret rezultata. U obe akcije glavna uloga pripala je Srđanu Plavšiću, koji je najpre iz teške pozicije pogodio stativu, da bi u nastavku te akcije natrčao na loptu i pucao daleko pored stative.



54. minut: Još jedan opasan napad Zvezde, ali je odbrana Radnika na kraju uspela da se konsoliduje, pa je Milovanović izbacio loptu u polje.

53. minut: Rasplamslasa se vatra na terenu. Najpre je Le Talek šutirao u padu iznad prečke, potom je na suprotnoj strani šansu imao i Mišan, ali je i on bio neprecizan.

51. minut: Još jedna sporna odluka. Sudija Danilo Grujić je samo odmahnuo rukom posle protesta fudbalera Radnika da se i u njihovu korist dosudi penal. U toj situaicji su se u kaznenom prostoru Crvene zvezde našli Luka Merdović i Marko Petković. Ako je onaj start Milovanovića nad Plavšićem bio za najstrožu kaznu, utisak je da je po istom kriterijumu arbitar iz Niša mogao da pokaže na belu tačku.



49. minut: Posle tri minuta prekida nastavljen je meč u Surdulici.

46. minut: Kraći prekid u Surdulici, jer su Delije ubacile šest, sedam baklji na teren, pa je sudija Grujić opravdano stopirao igru.



46. minut: Oba tima su krenula u istim sastavima kao i na početku utakmice.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Posle prvih 45 minuta - 1:1 u Surdulici. Radnik je poveo u 10. minutu, tako pto je Stefan Nikolić iskoristio slabu procenu mladog Zvezdinog štopera Stojanovića, a poravnao je levi bek crveno-belih Dušan Anđelković, uiz jedanaesterca 15 minuta kasnije. Lider na tabeli imao je još nekoliko šansi da preokrene rezultat, dok valja pomenuti i činjenicu da je zbog protesta prema sudiji isključen trener domaće ekipe, Milorad Kosanović.

45. minut: Igraće se jedan minut nadoknade vremena. Čim je on počeo Srđan Plavšić je imao šansu, ali je odbranio Čančarević.



42. minut: Opasan pritisak Zvezde traje već deset minuta. Gelor Kanga se pita za sve na terenu, ali deluje da Gabonac nema odgovarajućeg saradnika kome bi udelio pas.

37. minut: Žuti karton za Milinkovića, zbog starta nad Srnićem.

36. minut: Sve žešći pritisci šampiona u završnici prvog dela. Na pas Petkovića u dubinu sam je pred golmana Čančarevića izbio Petar Orlandić, oklevao je sa udarcem, pa ga je izblokirao Pejčić.

34. minut: Evo sjajne prilike za Zvezdu da preokrene rezultat. Pucao je Damijan Le Talek, ali lopta je fijuknula pored stative.

26. minut: Kuva u Surdulici! Na prijavu četvrtog sudije Ane Minić, glavni arbitar Danilo Grujić je isključio trenera Radnika Milorada Kosanovića. Iskusni stručnjak će ostatak meč pratiti sa tribina.

25. minut: GOOOOL! Izjednačenje. Crvena zvezda je poravnala rezultat, pogotkom Dušana Anđelkovića. Popularni Džin je pucao u levu stranu, golman Čančarević je pogodio gde će pucati levi bek gostiju, ali je udarac bio toliko snažan da je sad 1:1

24. minut: Penal za Crvenu zvezdu! Posle duela Milovanovića i Plavšića sudija Danilo Grujić je pokazao na belu tačku. Odluka arbitra iz Niša koja će izazvati niz oprečnih komentara, jer se na dva zasad prikazana TV snimka ne vidi jasno da li je i kakav kontakt postojao između kapitena Radnika i krilnog veziste gostujućeg tima.

21. minut: Slabo deluje odbrana Crvene zvzezde, Po levoj strani prošao je Milinković, ali niko u kaznenom prostoru gostiju nije bio priseban da reaguje na njegov centaršut.

18. minut: Žuti karton i za Petra Orlandića. Zvezdin centarfor je u skoku faulirao Slobodana Vukovića. Ispravna odluka sudije Grujića.

11. minut: Uzbudljivo je u Surdulici. Imala je Crvena zvezda šansu za ekspresnim izjednačenjem. Kanga je poslao loptu u kazneni prostor, Srnić spustio Orlandiću, ali je udarac crnogorskog napadača osujetio golman Čančarević.

10. minut: GOOOOL. Vodi Radnik u Surdulici. Strelac je Stefan Nikolić! Napadač domaćeg tima je spretno iskoristio loše postavljanje Miloša Stojanovića, uleteo u kazneni prostor i rutinski matirao golmana crveno-belih, Nemanju Supića.



7. minut: Prvi žuti karton na meču. Opomenut je Ivan Đorić iz Radnika, jer je rukom povukao Srđana Plavšića na centru igrališta..

3. minut: Crvena zvezda je tražila jedanaesterac. U duelu u kaznenom prostoru Radnika bili su Slavoljub Srnić i Miloš Milovanović, sudija je procenio da je u pitanju remplovanje i susret je nesmetano nastavljen.



2. minut: Loša intervencija Tomas Fibela, međutim, Stefan Nikolić nije iskorisito kiks Zvezdinog štopera.

UTAKMICA JE POČELA!

Totalna dominacija. Četiri meča i četiri ubedljive pobede Crvene zvezde nad Radnikom. Od lidera na tabeli očekuje se da nastavi taj savršen niz u duelima sa Surduličanima, kojima gostuje u jednoj od zanimljivivijih utakmica 21. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli su na jugu države avgusta prošle godine slavili 2:0, u maju bili još raspucaniji (5:0), između toga obezbedili dva identična trijumfa na Marakani (po 5:0) i zato im pripada uloga favorita, bez obzira što stručni štab ne može da računa na povređenog kapitena Aleksandra Lukovića, rovite Zorana Rendulića, Filipa Manojlovića, Mihajla Ristića, sklonjenog Uga Vijeiru i suspendovane Mičela Donalda i Džona Ruiza.

Veliko iznenađenje servirao je stručni štab gostiju. Pored Fibela u centralnom delu odbrane videćemo mladog Miloša Stojanovića. Reč je o momku koji je proletos dobijao šansu, a jesen je proveo na pozajmici u Bežaniji.

MOZZART kvote: Radnik - Crvena zvezda 1 (7,50), X (4,30), 2 (1,40)

Radnik je početkom decembra, protiv Rada, prekinuo niz od tri meča bez slavlja na svom terenu, pa će pod rukovodstvom novog trenera Milorada Kosanovića gledati da izbori povoljan rezultat i u dobrom raspoloženju ode na odmor. Domaćin nije imao kadrovskih problema za ovaj susret.

SUPERLIGA SRBIJE, 21.kolo

Sreda:

Bačka – Rad 2:0 (2:0)

/Macanović 2, Bajić 8/


Novi Pazar – Borac 0:2 (0:0)

/Mihajlović 47, 80/


Radnički (N) – Metalac 1:1 (1:0)

/Mitrović 12 – Jovanović 81/


Voždovac – Mladost Lučani 2:1 (1:1)

/Stojanović 20 i 74 – Radovijević 31/


16.00 Javor Matis – Napredak

16.00 Radnik – Crvena zvezda

18.00 Vojvodina – Čukarički

Četvrtak:

16.00 Partizan – Spartak Ždrepčeva krv

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROF PRUŽA PRILIKU MLADIMA: Talentovani štoper dobija priliku, Le Talek u veznom redu, Supić na golu (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 14.Dec.2016

Crvena zvezda igra od 16 časova poslednji meč ovog dela sezone protiv Radnika u Surdulici, a trener Miodrag Božović odlučio je da iskoristi priliku i isproba jednog od talentovanijih štopera u Zvezdinom omladinskom pogonu.. U pitanju je mladi Miloš Stojanović, koji će uz Tomasa Fibela činiti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.