UŽIVO: Javor - Partizan 0:0 (20. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Javor - Partizan 0:0 (20. minut)

Posle kiksa protiv Vojvodine, Partizan više nema prava na grešku ako želi da odbrani titulu. S druge strane, Javor se grčevito bori za opstanak. Ko će da se raduje posle 90 minuta, ostanite na portalu Vestionline i saznajte iz minuta u minut šta se dešava u Ivanjici.

Juriš na tri boda: Saša Ilić, kapiten Partizana (Foto: Arhiva)

 

Na stadionu u Ivanjici prisutno je oko 3.000 gledalaca.

 

19. minut >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Partizan ima terensku inicijativu, ali se domaćin odlično brani.

13. minut – Lazović se nije snašao u šesnaestercu Javora, tako da ostaje 0:0. Partizan napada, ali se Ivanjičani dobro brane.

11. minut – Nikola Drinčić pokušava da ugrozi gol iz kornera, ali neuspešno.

10. minut – Lazović šutira sa ivice šesnaesterca, ali samo novi korner za Partizan. Milović interveniše. Novi, trećei korner za crno-bele.

6. minut – Škuletić je centrirao, ali Lazović nije stigao loptu. Partizan napada.

5. minut – Prva prilika za Partizan. Škuletić je šutirao, ali je golman Javora zaustavio udarac napadača Beograđana.

1. minut – Partizan je izveo korner, ali bez promene rezultata. Crno-beli napadaju od prve sudijskog zvižduka.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Javor - Partizan 0:0 (22. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014

Posle kiksa protiv Vojvodine, Partizan više nema prava na grešku ako želi da odbrani titulu. S druge strane, Javor se grčevito bori za opstanak. Ko će da se raduje posle 90 minuta, ostanite na portalu Vestionline i saznajte iz minuta u minut šta se dešava u Ivanjici...Juriš na tri boda: Saša...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.