UŽIVO: Javor - Partizan 0:1 (73. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Javor - Partizan 0:1 (73. minut)

Golom Danka Lazovića u prvom minutu sudijske nadoknade u prvom poluvremenu, Partizan vodi 1:0 protiv Javora u Ivanjici. Strelac jedinog gola za Partizan u 53. minutu, zbog povrede, je napustio utakmicu, a umesto njega u igri je Predrag Luka.

Juriš na tri boda: Saša Ilić, kapiten Partizana (Foto: Arhiva)

 

Posle kiksa protiv Vojvodine, Partizan više nema prava na grešku ako želi da odbrani titulu. S druge strane, Javor se grčevito bori >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za opstanak. Ko će da se raduje posle 90 minuta, ostanite na portalu Vestionline i saznajte iz minuta u minut šta se dešava u Ivanjici.

 

Pogledajte kako se povredio Danko Lazović:

 

 

Na stadionu u Ivanjici prisutno je oko 3.000 gledalaca.

 

72. minut – Partizan je malo „povukao ručnu“, oprezniji je, dok Javor jalovo pokušava da napravi nešto u napadu.

69. minut – Danko Lazović je na nogama, stavio je led na povređeno koleno, nema otoka, ali se još ne zna stepen povrede.

61. minut – Igrač Javora Đorđević šutira sa 30 metara, ali lak posao za golmana Partizana Lukača. S druge strane, Luka imao je sjajnu šansu, ali je Mišić zaustavio crno-bele.

59. minut – Pored vođstva, Partizan napada, dok Javor bojažljivo pokušava da dođe do šanse da ugrozi Lukača.

54. minut – Umesto Lazovića, u igri je Predrag Luka.

52. minut – Korner za Partizan. Drinčić izvodi, Škuletić je najviši, ali golman Mišić lako vata loptu. Na zemlji se našao Danko Lazović, koji je dobio udarac u koleno. Strelac jedinog gola za crno-bele ne može da nastavi utakmicu.

50. minut – Domaćin napada, Marko docić šutira glavom sa 11-12 metara, ali lopta odlazi pored gola.

47. minut – Peti korner za Partizan, Živković centrira, a Škuletić sa nekoliko metara glavom šutira tik pored stative. Ostaje 0:1.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Nema izmena u sastavima tmova.

45+1. minut – GOOOOOOL – Lazović dovodi Partizan u vođstvo. Milović je pogrešio, kratko ispucao loptu koja je došla do kapitena crno-belih Saše Ilića koji je idealno centrirao Lazoviću, koji glavom matira golmana Mišića. Zbog radovanja, Lazović je dobio žuti karton.

44. minut – Najbolja šansa za Javor, ali Čečerić šutira iznad gola sa desetak metara.

42. minut – Lazović postiže gol, ali je sudija poništio zbog ofsajda. Velika greška iskusnog napadača, jer je Škuletićev udarac išao u mrežu. Ostaje 0:0.

40. minut – Sjajan bedem Javora Mlović i Baliđo odolevaju naletima Partizana.

37. minut – Nova šansa za Partizan, ali se Ilić i Škuletić nisu snašli u šesnaestercu.

34. minut – Napadač Partizana Petar Škuletić je šutirao snažno, ali je lopta otišla pored gola. Grobari pogrdno skadniraju nekadašnjem predsedniku kluba Tomislavu Karadžiću.

30. minut – Javor napada, Đorđević je pokušao da iznenadi golmana Lukača, ali lopta je otišla preko gola.

25. minut – Stopostotna šansa za Partizan. Mladi Živković je šutirao sa pet-šest metara, savladao golmana, ali je sa gol linije igrač Javora spasio svoj tim. Ostaje 0:0.

21. minut – Najbolju priliku za Partizan imao je kapiten Saša Ilić, ali je loše šutirao, pa je golman Javora Mišić lako zustavio udarac.

19. minut – Partizan ima terensku inicijativu, ali se domaćin odlično brani.

13. minut – Lazović se nije snašao u šesnaestercu Javora, tako da ostaje 0:0. Partizan napada, ali se Ivanjičani dobro brane.

11. minut – Nikola Drinčić pokušava da ugrozi gol iz kornera, ali neuspešno.

10. minut – Lazović šutira sa ivice šesnaesterca, ali samo novi korner za Partizan. Milović interveniše. Novi, trećei korner za crno-bele.

6. minut – Škuletić je centrirao, ali Lazović nije stigao loptu. Partizan napada.

5. minut – Prva prilika za Partizan. Škuletić je šutirao, ali je golman Javora zaustavio udarac napadača Beograđana.

1. minut – Partizan je izveo korner, ali bez promene rezultata. Crno-beli napadaju od prve sudijskog zvižduka.

 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Javor - Partizan 0:1 (74. minut)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Apr.2014

Golom Danka Lazovića u prvom minutu sudijske nadoknade u prvom poluvremenu, Partizan vodi 1:0 protiv Javora u Ivanjici. Strelac jedinog gola za Partizan u 53. minutu, zbog povrede, je napustio utakmicu, a umesto njega u igri je Predrag Luka...Juriš na tri boda: Saša Ilić, kapiten Partizana (Foto:...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.