UŽIVO: Goreće Madrid, opet

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Goreće Madrid, opet

Derbi 2. kola Lige šampiona u grupama A, B, C i D igra se u Madridu, gde gostuje Bajern iz Minhena. Zanimljivo će biti i na ostalim stadionima širom Evrope. Ostanite uz MONDO...

Nastavlja se...

Repriza prošlosezonskog polufinala igra se u prestonici Španije. Atletiko Madrid ugostiće Bajern iz Minhena, koji će imati priliku da se bar donekle revanšira "jorgandžijama" za eliminaciju na pretposlednjem stepeniku u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Ligi šampiona.

Drugi meč Grupe D donosi nam duel poraženih iz prvog kola - Rostova i PSV i ove dve ekipe će gotovo sigurno odlučivati koja će nastaviti takmičenje u Ligi Evrope, a koja će se u decembru oprostiti od Evrope .

Očekuje se zanimljiv duel i u Menhengladbahu, gde ća Barselona pokušati da nastavi goleadu započetu protiv Seltika na Kamp Nou, dok će "koltovi", nadaju se u Nemačkoj, položiti popravni protiv moćnog protivnika i iskupiti se za poraz u Mančesteru u prvom kolu Grupe C.

Ostrvski derbi igra se u Glazgovu. Neporaženi tim Premijer lige je favorit, uprkos tome što će "građane" dočekati uvek sjajna atmosfera na Seltik parku.

U Grupi A očekuje se da se konačno neko odlepi na tabeli, jer posle prvog kola svi imaju po bod. Navijači Ludogoreca plaše se da i seniori ne dožive katastrofu, s obzirom na to da su omladinci u predigri poraženi od Pari Sen Žermena 8:1. Na Emiratima Arsenal dočekuje Bazel.

Ne previše atraktivna Grupa B donosi nam duele Bešiktaša i Dinama iz Kijeva, odnosno Napolija i Benfike.

Grupa A

Ludogorec - PSŽ

Arsenal - Bazel

Grupa B

Bešiktaš - Dinamo Kijev

Napoli - Benfika

Grupa C

Borusija Menhengladbah - Barselona

Seltik - Mančester siti

Grupa D

Atletiko Madrid - Bajern Minhen

Rostov - PSV

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Atletiko srušio Bajern, preokret Barse, 28 golova!

Izvor: B92, 28.Sep.2016

Čak 28 golova postignuto je na mečevima 2. kola Lige šampiona u prve četiri grupe, a veliki derbi pripao je Atletiko Madridu...Ekipa Dijega Simeonea je u reprizi prošlogodišnjeg polufinala savladala minhenski Bajern na Visente Kalderonu rezultatom 1:0...U drugom meču grupe D Rostov i PSV su u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.