U Milanu opet ljuti na Mihu?

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2015, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Milanu opet ljuti na Mihu?

Šta je sada problem?

Milan ne igra Evropu, u klubu smatraju da bi trebalo da jure i kup Italije, s obzirom da igraju na dva fronta.

Ali, Siniša Mihajlović će večeras izvesti rezervnu ekipu protiv Krotonea koji ima jednu od najboljih ekipa u Seriji B i biće veoma motivisan protiv "Rosonera".

"Bila bi katastrofa da ispadnemo", priznaje Miha, ali će na teren poslati igrače koji su imali malu minutažu u dosadašnjem toku sezone.

To je naišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na dosta komentara u samom klubu, priča se i iznerviralo Galijanija jer je kup lakše osvojiti nego titulu. Milan ga nije podigao od proleća 2003. godine, veruju da imaju šansu ove sezone, ali srpski trener želi da sačuva igrače za naredni vikend kada će Milan gostovati novajliji Karpiju.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.