Troicki eliminisan na startu Sinsinatija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2011, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki eliminisan na startu Sinsinatija

SINSINATI -

Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je već na startu turnira masters serije u Sinsinatiju pošto je danas u prvom kolu izgubio od Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:1.

Troicki je potpuno razočarao u duelu protiv 28. tenisera sa ATP liste, gotovo da nije mogao da se prepozna. Igrao je daleko ispod mogućnosti, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je olakšalo posao Italijanu da zabeleži prvu pobedu u njihovom trećem međusobnom duelu.

Kako-tako Troicki se suprotstavio Fonjiniju u prvom setu. Bilo je, međutim, apsolutno primetno da je sasvim dekoncentrisan i neraspoložen za igru, pa je Italijan bez većih problema poveo sa 1:0 posle jednog brejka.

. U drugom setu srpski teniser je samo statirao, jedva čekajući da okonča meč. Fonjini je kažnjavao svaku grešku letargičnog protivnika i posle 79 minuta zasluženo se probio u drugo kolo, gde ga čeka Amerikanac Džejms Blejk.

Šta se desilo sa Troickim u Sinsinatiju ostaje nejasno, ali igra koju je danas prikazao svakako zabrinjava pred učešće na Ju Es Openu. Drugom reketu Srbije predstoji da stabilizuje formu, ali prevashodno da otkloni moguće probleme na psihološkom planu.

Turnir u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 2,59 miliona dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SINSINATI: Troicki pao na startu

Izvor: Mondo, 15.Avg.2011

Neraspoloženi srpski teniser kiksirao u prvom kolu turnira Masters serije protiv Italijana Fabija Fonjinija - 4:6, 1:6.

Nastavak na Mondo...

FONJINI ELIMINISAO TROICKOG NA STARTU SINSINATIJA

Izvor: Kurir, 15.Avg.2011

SINSINATI - Srpski teniser Viktor Troicki eliminisan je već na startu turnira masters serije u Sinsinatiju pošto je u prvom kolu izgubio od Italijana Fabija Fonjinija sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:1...Troicki je potpuno razočarao u duelu protiv 28. tenisera sa ATP liste, gotovo da nije mogao da se prepozna....

Nastavak na Kurir...

Viktor Troicki poražen na startu Sinsinatija

Izvor: Glas javnosti, 16.Avg.2011, 07:02

SINSINATI- Teniser Srbije Viktor Troicki završio je takmičenje na turniru u Sinsinatiju, pošto je u prvom kolu izgubio od Italijana Fabija Fonjatija sa 0:2 (4:6, 1:6). Meč je trajao jedan sati i 19 minuta. Troicki je bio postavljen za 14. nosioca na turniru, a poražen je od 38. igrača sveta. U...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.