Tri uletanja na teren, prekid i gol Totenhema za poraz Partizana u Londonu

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri uletanja na teren, prekid i gol Totenhema za poraz Partizana u Londonu

Fudbaleri Partizana poraženi su od Totenhema sa 1:0 (0:0) u Londonu, u petom kolu grupe C u okviru Lige Evrope. Bili su ravnopravni crno-beli u prvih 45 minuta, imali su šanse da povedu preko Škuletića i Lazovića, a kazna za promašaje stigla je u 49. minutu preko Stambulija, dovoljno za pobedu i siguran plasman "pevaca" u šesnaestinu finala. Ipak, meč će ostatit upamćen po tri uletanja navijača na teren u prvom poluvremenu, zbog čega je meč bio prekinut na kratko.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Iako je već u drugom minutu Totenhem bio u šansi, pošto je Soldado sa 18 metara šutirao tik pored stative, to nije uplašilo crno-bele. Polako su počeli da se oslobađaju pritiska domaćina, što je donelo šansu u 10. minutu. Posle prodora po desnom boku Grbić je pronašao Škuletića, ali je najbolji strelac srpskog šampionata kasnio da glavom prosledi loptu u mrežu.

I sledeća prilika na meču bila je za Partizan, Lazović je pokušao da uhvati na volej, a zatim je i Ninković sa distance poslao loptu u ruke Ljorisa. Strpljenje navijača Totenhema testirao je Soldado, kom je na petercu zicer servirao Lamela sa leve strane, no lopta je propuštena u gol-aut.

U međuvremenu je dva puta prekinut meč zbog uletanja navijača sa dve različite strane tribina, a onda je Škuletić još jednom bio blizu idealne šanse. U 29. minutu mu je Lazović sjajnim lob pasom omogućio da izbegne ofsajd zamku, pretrči Kirikeša i Ljorisa, ali je predaleko otišao sa loptom do gol-aut linije, odakle nije uzvratio saigraču iz napada adekvatnim dodavanjem.

Posle toga je Stambuli pokušao sa distance i poslao loptu u naručje Lukača, a onda je treće uletanje navijača na teren bilo znak sudiji Aranovskiju da pošalje igrače u svlačionicu i privremeno prekine meč. U pitanju nije bio huliganski ispad već marketinški trik, o kom nešto više možete pročitati ovde.

Prvo poluvreme je po povratku igrača na teren privedeno kraju bez izglednijih prilika, a Totenhem je poveo već u četvrtom minutu nastavka. Tada je Soldado pogodio stativu, a onda je loptu dočekao Stambuli, i nije mu bilo teško da plasira loptu u nebranjenu mrežu.

To je rasteretilo ekipu Maurisija Poketina, koja je krenula otvorenije da napada crno-bele, što je iskoristio i Lukač da se istakne intervencijama. Tako je Soldado posle promašaja okvira gola naišao na golmana crno-belih, koji je i lukav pokušaj Kejna iz slobodnog udarca zaustavio.

uskoro opširnije...

Totenhem - Partizan 1:0 (0:0)

(Stambuli 49)

Stadion: Vajt Hart Lejn Gledalaca: Sudija: Jevhen Aranovskij (Ukrajina)

Totenhem: Ljoris, Noton, Kirikeš, Vertongen, Dejvis, Dembele (od 56. Bentaleb), Stambuli, Lenon, Paulinjo (od 87. Vinks), Lamela i Soldado(od 66. Kejn)

Partizan: Lukač, Volkov, Stanković, Ćirković, B. Ilić, S. Ilić (od 74. Marinković), Marković, Ninković (od 62. Živković), Grbić, Škuletić (od 78. Kojić), Lazović
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ: Totenhem - Partizan 1:0, 88.minut

Izvor: Večernje novosti, 28.Nov.2014

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u Lodnonu od ekipe domaćeg Totenhema sa 1:0, u utakmici 5. kola C grupe Lige Evrope.Gol odluke postigao je Stambuli u 49. minutu.Crno-beli su ranije izgubili šanse za plasman u narednu fazu takmičenja, ali su večeras prikazali veoma dobru igru i malo je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.