KRAJ: Totenhem - Partizan 1:0

Novosti online

27. 11. 2014. u 21:01

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u Lodnonu od ekipe domaćeg Totenhema sa 1:0, u utakmici 5. kola C grupe Lige Evrope.

Fudbaleri Partizana izgubili su večeras u Lodnonu od ekipe domaćeg Totenhema sa 1:0, u utakmici 5. kola C grupe Lige Evrope.


Gol odluke postigao je Stambuli u 49. minutu.

Crno-beli su ranije izgubili šanse za plasman u narednu fazu takmičenja, ali su večeras prikazali veoma dobru igru i malo je nedostajalo da iznenade favorizovanog premijerligaša.

Partizan je pretrpeo četvrti poraz i ostao na začelju tabele, dok je Totenhem trećom pobedom obezbedio prolaz u narednu fazu.

Predstavnik Srbije u poslednjem kolu dočekuje 11. decembra ekipu grčkog Asterasa.


SOLDADO U PRVOM MINUTU MOGAO DA MATIRA LUKAČA

Totenhem je od starta preuzeo kontrolu nad loptom, a Soldado već u prvom minutu je mogao da matira Lukača, ali njegov šut sa 16 metara je prošao pored desne stative golmana crno-belih.

PRVO ŠKULETIĆ, PA ONDA LAZOVIĆ MOGLI DA DONESU PREDNOST PARTIZANU

Posle početne terenske incijative Totenhema Partizan se probudio i dva puta zapretio domaćima. Prvo je Škuletić u 10. minutu bio kratak na centrašut Grbića, a onda se Lazović odlično snašao u kaznenom prostoru rivala, ali bio neprecizan.

NESTAŠNI NAVIJAČ PROTRČAO "VAJT HART LEJNOM"

Malo zabave u 22.minutu n a Vajt Hart Lejnu, jedan nestašni navijač je uleteo na teren, malo se poigrao sa redarima, koji su ipak uspeli da ga uhvate. Odmah posle toga Ninković je uputio odličan šut, ali Loris je sigurno odbranio.

CRNO-BELI ODLIČNI U LONDONU

Partizan igra najbolji meč u Ligi Evrope, kada je najmanje bitno. Škuletić je imao još jednu priliku u 29.minutu, ali je oklevao nije šutirao na vreme, kasnije je probao da pronađe nekog centaršutom, ali nije uspeo. Vredno pomena je i još jedan prekid meča, kada je novi navijač uleteo na teren i protrčao pored golmana crno-belih Milana Lukača.

NOVI UPAD NAVIJAČA NA TEREN I PREKID

Treći put je jedan navijač Totenhema uleteo na teren i sudija je naredio igračima da odu u svlačionicu. Utakmica je prekinuta.

UTAKMICA ĆE BITI NASTAVLjENA

Na Vajt Hart Lejnu je zvanični spiker rekao da će se utakmica uskoro nastaviti.

PARTIZAN OPET KONKRETNI, BEZ GOLOVA NA ODMOR

Posle kratkog prekida crno-beli su opet bili opasni rival. Pokušali su iz prekida da dođu do prednosti, na drugoj strani Totenhem je pretio šutevima sa distance, ali na 15 minutni odmor se otišlo bez golova.

STAMBULI MATIRAO LUKAČA ZA VOĐSTVO TOTENHEMA

Odlična akcija Totenhema u 49. minutu započeo je Francuz Stambuli pronašao Soldada u šesnaestercu Partizana, ali Španac pogađa stativu i na odbitak natrčava Stambulia i dovodi Totenhem u prednost - 1:0

SOLDADO PROMAŠIO "ZICER"

U drugom poluvremenu Totenhem je zaigrao mnogo bolje. Englezi su prebacili u brzinu više, smenjivali su se napadi ispred gola Partizana, ali ono što je promašio Soldado u 55. minutu se lakše daje nego promašuje. Posle toga i odličan šut Lamele. Partizanov gol je "visio u vazduhu". Nikolić sprem aprvu promenu, pa će na teren Andrija Živković.

ŽIVKOVIĆ MOGAO DA DONESE IZJEDNAČENjE

Danko Lazović i Petar Grbić su pravili najviše problema odbrani Totenhema, pa su baš njih dvojica učestvovali u šasni, kada je Andrija Živković pokušao sa peterca da matira Lorisa, ali je izblokiran. Mladi fudbaler je mogao da propusti loptu Saši Iliću koji je bio u boljoj poziciji, ali to nije učinio. Na drugoj strani Kejn je odlično izveo slobodan udarac, ipak Lukač odlično reaguje.

CRNO-BELI IZGUBILI, ALI SE NISU OBRUKALI

Partizan je izgubio, ali nije razočarao. Crno-beli su pružili jak otpor Totenhemu, mogli i da izjednače posle šuta Volkova, kada je Loris odlično reagovao i na odbijenu loptu je natrčao Živković, ali nije bio precizan. Ruku na srce i Englezi su mogli da povećaju prednost, jer je Stambuli sam istrčao ispred golmana Lukača, ali pucao pravo u njega. Imao je i Lamela odličan šut, ali golman Partizana je bio odličan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije