Transferi u Vojvodini - zabranjena tema!

Izvor: RTS, 01.Avg.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transferi u Vojvodini - zabranjena tema!

Sportski direktor Vojvodine Ljubiša Dunđerski izjavio je da se zaključno sa današnjim danom prekidaju svi razgovori sa stranim i domaćim klubovima na temu transfera, odnosno odlazaka igrača.
Dunđerski je na konferenciji za novinare rekao da je to zvaničan stav i predsednika kluba Zorana Šćepanovića i Upravnog odbora i sportskog sektora.

"Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naših igrača i to se odnosi i na inostrane i na domaće klubove", rekao je Dunđerski.
Po njegovim rečima, pomenuta odluka je doneta kako bi igrači mogli maksimalno da se koncentrišu na obaveze koje su pred njima.
Dunđerski je i uputio molbu medijima da u intervjuima sa igračima Vovodine ne postavljaju pitanja o transferima, jer kako je ponovio, na tu temu je u novosadskom klubu stavljena tačka.
Razlog za donošenje ovakve odluke, kako je pojasnio sportski direktor Vojvodine, jeste činjenica da je poslednjih dana u javnosti bilo mnogo reči o navodnim odlascima fudbalera Vojvodine u druge sredine, pre svih o Mirku Ivaniću, za koga se govorilo da treba da pređe u Crvenu zvezdu, a pominjali su se i neki drugi klubovi.
Priče o odlasku u redove beogradskih crveno-belih demantovao je i sam Ivanić koji je sinoć, gostujući na Radio-televiziji Vojvodine, rekao da definitivno nema ništa od njegovog preseljenja u Beograd i da o tome i ne razmišlja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVI OSTAJU Vojvodina prekinula razgovore o odlascima igrača!

Izvor: Blic, 01.Avg.2015

Sportski direktor Fudbalskog kluba Vojvodina Ljubiša Dunđerski izjavio je da se zaključno sa ovom subotom prekidaju svi razgovori sa stranim i domaćim klubovima na temu transfera, odnosno odlazaka igrača...Dunđerski je na konferenciji za novinare rekao da je to zvaničan stav i predsednika kluba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.