Tipsarević: Vraćam se u februaru

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević: Vraćam se u februaru

Srpski teniser Jako Tipsarević, koji zbog povrede ne igra više od godinu dana, objavio je danas da će se na teren definitivno vratiti u februaru.

Tipsarević je prvobitno trebalo da se vrati na turniru u Čenaju, ali je zbog upale pluća morao da odustane od puta u Indiju, a samim tim i od nastupa na Australijan openu.

"Dragi fanovi, pripreme za narednu sezonu sam nažalost morao da pomerim zbog ozbiljne upale >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pluća koja me je zadesila na samom pocetku trenažnog procesa. Takmičarski povratak ću pomeriti za februar 2015. godine. Hvala svima na podršci", napiusao je Tipsarević na Tviteru.

Srpski teniser je u karijeri osvojio četiri ATP titule, a bio je deo tima Srbije, koji je 2010. godine trijumfovao u Dejvis kupu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević: Vraćam se u februaru

Izvor: Studio B, 26.Dec.2014

Srpski teniser Jako Tipsarević, koji zbog povrede ne igra više od godinu dana, objavio je danas da će se na teren definitivno vratiti u februaru...Tipsarević je prvobitno trebalo da se vrati na turniru u Čenaju, ali je zbog upale pluća morao da odustane od puta u Indiju, a samim tim i od nastupa...

Nastavak na Studio B...

TIPSAREVIĆ: Vraćam se u februaru na teren

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2014

Pre nekoliko dana organizatori Australian Opena su sa željenjem objavili vest da na prvom Gren Slem turniru u sezoni neće igrati srpski teniser Janko Tipsarević, a naš reprezentativac se danas oglasio putem svog fejsbuk profila.. . – Dragi fanovi, pripreme za narednu sezonu sam nažalost morao...

Nastavak na HotSport.rs...

Tipsarević: Ipak februar...

Izvor: Mondo, 26.Dec.2014

Srpski teniser odložio povratak na teren zbog upale pluća...Foto: MN Press..Otkazao je učešće u Čenaju, pa je objašnjeno da će igrati ni na Australijan Openu, pa se u petak oglasio i na svom Instagram profilu...Još nedovoljno oporavljeni srpski teniser planira da se u februaru vrati na teren,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.