Teška povreda kolena Stefa Karija?

Izvor: B92, 24.Apr.2016, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška povreda kolena Stefa Karija?

Najbolji košarkaš današnjice Stef Kari doživeo je novu povredu protiv Hjuston Rokitsa, ali je ovoga puta u pitanju koleno.

Kari je sredinom druge četvrtine nezgodno proklizao i momentalno se uhvatio za desno koleno, posle kojeg je napustio teren i otišao u svlačionicu.

Na zvaničnom ’Tviter’ nalogu Golden Stejta objavljeno je da je Stef doživeo iskrenuće zgloba kolena i da se neće vraćati u igru, iako su mediji preneli da je on pokušao da zaigra u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poluvremenu.

Još uvek nije poznata težina povrede – američki mediji javljaju da postoji mogućnost teže povrede, pa čak i oštećenja prednjeg ukrštenog ligamenta, ali i da postoji šansa da prođe sa blažim istegnućem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GOLDEN STEJT NAPRAVIO ‘BREJK: Teška povreda Stefa Karija! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2016, 00:14

Izgleda da je Hjuston baš malerozan za Stefa Karija, pošto je doživeo treću povredu protiv Roketsa.. . Tokom četvrte utakmice četvrtfinala zapadne konferencije u NBA ligi između Golden Stejt Voriorsa i Hjuston Roketsa, Stef Kari treći put doživeo je povredu protiv ovog tima.. Posle teškog pada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.