Tenk pakuje kofere, stiže novozelanđanin!

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tenk" pakuje kofere, stiže "novozelanđanin"!

Vicešampion Srbije spreman je za prodaju Aleksandra Kovačevića koga bi u timu trebalo da zameni jedan od članova zlatnih "novozelanđana".

Fudbalski klub Crvena zvezda uveliko radi na traženju adekvatnih pojačanja o čemu svedoči i činjenica da su do sada angažovani Vladimir Jovović, Zoran Rendulić, Aleksandar Katai i Izraelac Idan Vered.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Pored pomenutih pojačanja na meti se nalaze trojica stranaca a novac za angažovanje svih navedenih igrača trebalo bi da bude obezbeđen od prodaje pojedinih fudbalera iz sadašnjeg "rostera".

Crveno-beli su već zaradili oko 550.000 evra prodajom Darka Lazića i Ifeanija Onjila a nešto više novca u kasu bi trebalo da se slije nakon što Aleksandar Kovačević realizuje transfer u jedan od klubova koji ga trenutno žele.

Nakon što odigra utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata popularni "Tenk" će spakovati kofere i krenuti u Nemačku ili Tursku a Zvezda bi zamenu za njega trebalo da dobije u liku Saše Zdjelara!

Momak koji je prethodne dve godine kao pozajmljen igrač Olimpijakosa branio boje OFK Beograda mogao bi da dođe na pozajmicu u Crvenu zvezdu čime bi na pozicijama zadnjih veznih crveno-beli "uparili" zlatne "Orliće" Marka Grujića i Sašu Zdjelara.

Preduslov za dovođenje Saše Zdjelara biće prodaja Aleksandra Kovačevića koja bi mogla da bude kompletirana do 15. jula.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Sport”: Ibanjez prihvatio garancije, Ivanić tema za ponedeljak

Izvor: Večernje novosti, 27.Jun.2015, 07:52

Prodajom Ifeani Onjila u Saudijsku Arabiju (Al Fejsali) i Darka Lazića (Anži), određena sredstva (na rate oko 450.000 evra) treba da budu na kontu Crvene zvezde, a zatim automatski potrošena na angažovanje Luisa Ibanjeza (27). Argetinski levi bek je gledao crveno-bele protiv Karpata (4:1), a zatim...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.