NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

“Sport”: Ibanjez prihvatio garancije, Ivanić tema za ponedeljak

DSL - M.M.

27. 06. 2015. u 06:45

Luis je postavio još jedan mali uslov, ali očekujemo da bude naše novo pojačanje - kaže Raosavljević. Odluka je na Marku - poručuje Pavlović

“Спорт”: Ибањез прихватио гаранције, Иванић тема за понедељак

Zvezdan Terzić i Luis Ibanjez Foto: N. Skenderija

Prodajom Ifeani Onjila u Saudijsku Arabiju (Al Fejsali) i Darka Lazića (Anži), određena sredstva (na rate oko 450.000 evra) treba da budu na kontu Crvene zvezde, a zatim automatski potrošena na angažovanje Luisa Ibanjeza (27). Argetinski levi bek je gledao crveno-bele protiv Karpata (4:1), a zatim je najavio da će konačnu reč saopštiti u ponedeljak. Ipak, juče su usledili novi kontakti u kojim je Ibanjez prihvatio visinu plate plus garancije da će u određenim rokovima dobijati nadoknade za plate. Najvažniji zahtev, dakle, Zvezda ispunjava, a njegov menadžer i tast Alagić najavio je da se sklapanje aranžmana blizu realizacije. Ukoliko poslednja kockica bude sklopljena u ovaj mozaik Ibanjez možda već danas ili sutra spakuje kofere i dođe u Beograd da stavi paraf na godinu plus godinu ugovora sa crveno-belima.

- Ibanjez je postavio još jedan mali uslov, koji treba da rešimo, ali očekujem da bude naše novo pojačanje - poručio je Raosavljević.

SAMO JEDAN MOŽE ZA KAIRATIzbor je na treneru Miodragu Božovića. Crveno-beli mogu dan pre prvog meča sa Kairatom da registruju jednog novajliju. Klub pokušava da tokom vikenda završi poslove i iskristališe situaciju, a čeka se odluka šefa struke hoće li u kombinaciji za tu utakmicu da budu reprezentativci: Rajković, Grujić, Jovanović, Petković i Kovačević.

Srpski klub je kod Argentinca izgleda dobio prednost u odnosu na Mehelen, koji sa klupe predvodi Aleksandar Janković.

Načelan plan čelnika Crvene zvezde je da polako zaključuje prelazni rok i da do 11. jula, sedam dana pre starta domaćeg šampionata u pogonu ima kompletiranu ekipu. Za prvo evropsko kolo voz je otišao, a u slučaju da se eliminiše Kairat, crveno-bela lista će se svakako dopunjavati do rokova koje je odredila UEFA. Za ponedeljak je najavljena nova runda razgovora sa Markom Ivanićem iz Vojvodine i njegovim agentima, kako bi se i na taj transfer stavila tačka.

- Nismo mogli ovo da rešimo ranije, a pokušaćemo da sklopimo aranžman sa igračem. Što se tiče Gaćinovića, dalje je od Zvezde nego pre neki dan mada ova opcija nije definitivno otpala - smatra Raosavljević.

Zastupnici Ivanića dolaze na pregovore na stadion „Rajko Mitić”.

- Klubovi su definisali skoro sve pojedinosti, a sada je odluka na Ivaniću. Njegov plan je da ode u inostranstvo, mada su trenutno samo raspitivanja klubova iz Evrope. Na njemu je da preseče - rekao je za „Sport” predstavnik agencije koja zastupa mladog reprezentativca Srbije Nikola Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

xxx

27.06.2015. 11:08

@VukRas - I meni je čudno kako onakve brazilce dovodi klub koji duguje 30 miliona a stalno kuka kako nema para i kako država finansira Zvezdu.

Knele

28.06.2015. 01:10

@VukRas - Ma kakvi 100 miliona, dug je milijardu eura... Jadni ste topalovici...

DrIving

27.06.2015. 10:59

Posto ce ovaj "nogometas" najverovatnije postati "fudbaler" jer prelazi iz Dinama i Zvezdu, a s obzirom na desavanja u poslednje vreme u FKCZ ne bi me iznenadilo da u vracanju Zvezde u zivot ima udela i g. Zdravo Mamic. Ovaj transfer se namerno oteze da ne bi svi detalji saradnje ova dva kuba izasli na videlo...