Tata u istoriji, slavio i Đukić

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Tata' u istoriji, slavio i Đukić

Fudbaleri Barselone pobedili su Almeriju sa 2:0 u sedmom kolu španske Primere i za sada imaju maksimalni učinak.

Herardo 'Tata' Martino ušao je u istoriju kao prvi trener Katalonaca koji je dobio prvih sedam mečeva na startu šampionata.

Golove za Barsu postigli su Leo Mesi u 21. i Adrijano u 56. minutu. U prvom meču dana Valensija je savladala Rajo Valjekano 1:0.

Martino je na ovom meču odmarao nekoliko igrača, pa su na klupi ostali Šavi i Nejmar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Prvo poluvreme nije bilo naročito uzbudljivo sve do 21. minuta i vođstva Barse – posle duplog pasa sa Pedrom Mesi je sa ivice kaznenog prostora dao prelep gol od stativu.

To je bio Argentinčev 223. gol u Primeri i potreban mu je još jedan da bi se izjednačio sa Sesarom Rodrigesom na petom mestu večne liste. Ujedno, to je bio 324. gol Mesija za Barsu, pa sada ima jedan više nego Raul Gonsales Blanko za Real.

Svoj saldo Mesi nije stigao da uveća, pošto se već u 28. minutu požalio na povredu i zamenio ga je Šavi.

U završnici prvog poluvremena Almerija je bila vidno bolji rival i propustila je nekoliko polušansi, ali sve je rešeno u 56. minutu, kada je Adrijano na dodavanje Fabregasa zatresao mrežu domaćih. Posle toga intenzitet meča naglo je opao, Barsa je imala još nekoliko šansi, ali ostalo je 2:0.

U prvom meču dana fudbaleri Valensije pobedili su ekipu Rajo Valjekana sa 1:0, što je bio treći trijumf u nizu za ekipu Miroslava Đukića. Jedini gol postigao je Žonas u 37. minutu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Tata' u istoriji, slavio i Đukić

Izvor: B92, 28.Sep.2013

Fudbaleri Barselone pobedili su Almeriju sa 2:0 u sedmom kolu španske Primere i za sada imaju maksimalni učinak...Herardo 'Tata' Martino ušao je u istoriju kao prvi trener Katalonaca koji je dobio prvih sedam mečeva na startu šampionata...Golove za Barsu postigli su Leo Mesi u 21. i Adrijano u 56....

Nastavak na B92...

Vranjanci slavili u Prokuplju

Izvor: OkRadio.rs, 29.Sep.2013, 09:51

Fudbaleri Dinama iz Vranja u sedmom kolu Niške zone savladali su ekipu Topličanina u Prokuplju sa 3:0. Dinamo je igrao taktički zrelo, trener Jovanović računao je da će domaći ići “na sve ili ništa” jer su u nezavidnom položaju na tabeli. Bila je ovo jedna od najboljih igara fudbalera...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.