Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGIČAR U PRODUŽETKU: Nespretna reakcija Nastasića izbacila Šalke iz Evrope! (VIDEO)

Srbin nije intervenisao kako je bilo neophodno i komičnim golom Ajaks je došao do prolaska u polufinale.

Šalke je tokom 90 minuta uspeo da nadoknadi zaostatak od 2:0, zatim i povede sa 3:0 u produžecima. Slavlje u Gelzenkirhenu već je bilo spremno.
Međutim, u 111. minutu, u jednoj gužvi u kaznenom prostoru domaćih Matija Nastasić je prvi stigao do lopte, ali je umesto da ispuca loptu što dalje od svog gola, pogodio Nika Viergevera, a od njega se lopta >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zakucala pravo u mrežu Šalkea.
Kasnije je Ajaks postigao i drugi gol za ‘kopljanike’, ali će upravo Matija Nastasić ostati upamćen kao tragičar nemačke ekipe.

(Izvor: youtube / Steven Gerrard)
The post TRAGIČAR U PRODUŽETKU: Nespretna reakcija Nastasića izbacila Šalke iz Evrope! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MOŽE i OVAKO: Šalke ispao, pa uradio OVO (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Apr.2017, 12:53

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi. Klasan potez Šalkea! Pogledajte!..Foto: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos..Šalke je bio veoma blizu plasmana u polufinale Lige Evrope. Delilo ga je desetak minuta od toga da izbaci Ajaks....Bilo je 2:0 u 90 minuta, čime je Šalke nadoknadio nedostatak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.