TIKET KOJI (NE) MOŽE DA SKRENE: Nemačka preciznost!

Izvor: MozzartSport.com, 29.Mar.2017, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIKET KOJI (NE) MOŽE DA SKRENE: Nemačka preciznost!

Čini nam se da ova dva tipa iz Nemačke ne mogu da omanu

Teški dani za našu ekipu koja se bavi statistikom. Juče je opet jedan par nedostajao da budu stoprocentno uspešni, pogođena su tri od četiri para, a „prodao“ je Milvol, koji nije uspeo da postigne gol na gostovanju Šefild Junajtedu pa nije prošao tip GG.

Motiva da danas tiket bude dobitak ima na pretek, zato su se prvi put u konkurenciji našli Nemci, u čiju preziznost bezgranično verujemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a na vama je da izaberete da li ćete nas poslušati na sva četiri para ili ćete za neki proceniti da ga nije pouzdano staviti na tiket.

Da se podsetimo: kada kliknete na link KLADI SE čekaće vas sastavljen tiket na sajtu mozzartbet.com. Možete ga uplatiti „celog“, a možete i skinuti neke mečeve za koje niste sigurni da će proći, ili dodati one koje mi nismo stavili, a koji su vama u fokusu. U tom slučaju, nadamo se da ćete u komentaru ostaviti par i tip koji predlažete, kako biste pomogli i drugim kladiocima.

Dakle, da vidimo šta kaže statistika statistika za danas?

HILDESHAJM - DROHTERSEN (Nemačka 4 Sever, 17.45)

Na 70% mečeva Hildeshajma bilo je postignuto 0-2 gola, a na mečevima Drohtersena taj procenat je još veći - 74%, tako da mi igramo 0-2 gola (kvota 1,53*). Takođe napominjemo da Drohtersen već devet mečeva ne zna za pobedu na gostovanjima, pa ko želi može da pokuša i 1X s kvotom 1,24*.

AUERBAH - NOJSTRELIC (Nemačka 4 Severoistok, 19.00)

Nojstrelic ove sezone igra izuzetno loše - 18 poraza na 23 meča. Dajemo prednost Auerbahu koji igra dobro na domaćem terenu - tip 1 s kvotom 1,30*.

DARLINGTON - BREDFORD PA (Engleska 6 Sever, 20.45)

Kada igra Darlington, na 82% mečeva dođe GG, na 74% dođe i GG3+, a Bredford je u seriji od četiri meča na kojima je došlo GG3+ pa nam sve ukazuje na to da će mreže da se tresu. Igramo GG s kvotom 1,57*.

NACIONAL M. - RIVER M. (Urugvaj 1, 21.00)

Nacional je u seriji od devet mečeva na kojima je bio pobednik, deluje nezaustavljivo, igramo keca s kvotom 1,35*.

* kvote su podložne promenama

Klikom na dugme – KLADI SE, na sajtu mozzartbet.com će biti kreiran tiket sa predloženim igrama. Omogućeno je da neki od ovih mečeva sklonite ili dodate neki drugi, ukoliko želite.

Status na ovom tiketu možete pratiti OVDE, da ispratite kako smo tipovali.

Za više korisnih kladioničarskih informacija pratite naš LIVE blog KLADIONIČARSKI DAN, koji će se uskoro pojaviti i u kojem vas čeka još mnogo korisnih podataka!

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.