Svi uz Đokovića!

Izvor: BKTV News, 09.Sep.2013, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi uz Đokovića!

Cela Dejvis kup reprezentacija Srbije večeras će zajedničkim snagama bodriti Novaka Đokovića u finalu Otvorenog prvenstva Amerike. Posle popodnevnog treninga u „Kombank areni“, odmora i večere, ekipa će se okupiti u jednoj od soba beogradskog hotela „Falkenštajner“, gde su odseli, i navijati iz sveg grla za svog drugara u meču protiv Rafe Nadala.
- Nego šta nego da ćemo bodriti Noleta. Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zajedno ćemo da gledamo meč, takav je plan – pričao je danas oko podneva Ilija Bozoljac, u društvu Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića, dok su šljaku na terenu „utabavali“ Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević.
„Gromovnik“ je poručio da je spreman da šalje munje prema Kanađanima, baš kao što je to činio i u duelu sa SAD, gde je u tandemu sa Zimonjićem savladao slavnu braću Brajan.
- Spreman sam i sada da zaigram dubl, ako bude trebalo. U odličnoj sam formi i jedva čekam da počne meč. Smatram da smo blagi favoriti, ali ovo je takmičenje gde su iznenađenja moguća i trebalo bi da budemo maksimalno oprezni. Nadam se punoj „Areni“ i podršci sa tribina – rekao je Bozoljac.
Osim Ilije i ostatak ekipe je profesionalno prihvatio obaveze u nacionalnom timu, počev od najstarijeg člana, svetskog majstora u igri parova. Nenad se, naime, nije štedeo na sparingu sa Tipsarevićem, natopio je majicu znojem već posle pola sata, a pošteno je namučio Janka udarcima na kojima bi mu pozavideli i najbolji singl teniseri.
- Dubl meč bi i ovog puta trebalo da bude veoma težak, baš kao što je to bio slučaj i u ranijim susretima u Dejvis kupu. Međutim, spreman sam na to. Igrao sam i sa Nestorom i protiv njega više puta u karijeri i bili su to neizvesni dueli. Pamtim da sam igrao baš sa Jankom protiv Danijela i Pospišila na Olimpijskim igrama u Londonu, gde smo ih pobedili 2:1, a u trećem setu je bilo 11:9 za nas. Osećam se dobro i vredno svi radimo za početak meča – rekao je Zimonjić.
Tipsarević sve sigurnije namešta nišanske sprave, prvi deo sezone je zaboravio, okrenuo se onom što dolazi, a u Njujorku je pokazao da se vraća u dobru formu.
- Zadovoljan sam igrom sa Ju-Es opena. Mnogo treniram i trudim se da ispravim nedostatke, kako bih bio što bolji u nastavku sezone – istakao je naš drugi reket, kome su na treningu podršku davali kondicioni trener Bernardo Karberol i fizioterapeut Štefan Dul.
Ako sve prođe po planu, Novak Đoković bi trebalo da se pridruži drugarima već u sredu u kasnim popodnevnim ili večernjim satima.
PRIVILEGIJA
MADA su na treningu radili punom snagom, Nenad i Janko su stigli i da se našale, a za „peckanje“ je bio zadužen Zimonjić.
- Trenirao sam i sa Rafom Nadalom, ali ovo je tek prava privilegija. Raditi sa jednim Jankom Tipsarevićem, i to dva dana zaredom, pa to se ne doživljava stalno – šalio se Nenad, što je Janko prihvatio sa osmehom.
Izvor: Novosti
Tweet
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Nenad Zimonjić

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Tipsarević: Cela reprezentacija je gledala Noleta u finalu, ispaštao je trening

Izvor: Blic, 10.Sep.2013, 14:36

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je da je zadovoljan početkom priprema za polufinalni duel sa Kanadom u Beogradu. Ekipa je pratila i finale US Opena i meč Novaka Đokovića protiv Rafaela Nadala, zbog čega je ispaštao jutarnji trening..."Izuzetno sam zadovoljan početkom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.