Suarez stavio Primeru na vrh evropskog fudbala!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suarez stavio Primeru na vrh evropskog fudbala!

Urugvajac je u dva navrata tresao mrežu protiv Espanjola, drugi pogodak imao je posebnu težinu.

Barselona je savladala gradskog rivala sa 3:0, dva gola bila su maslo Luisa Suareza, dok je jednom mrežu Dijega Lopeza tresao i Ivan Rakitić.

Svojim drugim pogotkom na utakmici Suarez je došao do učinka od 24 gola u Primeri ove sezone, a to je ujedno bio i 104. gol Barse u španskom šampionatu.

Ono što je još interesantnije, njegov drugi gol, ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i poslednji na meču, bio je i jubilarni 1000. pogodak u španskoj Primeri ove sezone.

Sa tim učinkom Primera je efikasnija od svih šampionata u "ligama petice", tačnije prvi su stigli do pomenutog broja golova.

1000 - Luis Suárez has scored the 1000th goal in La Liga 16/17, the first of the Top 5 European to reach that number. Show. pic.twitter.com/qy1IF6tuje

— OptaJose (@OptaJose) 29. април 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.