Stigao sertifikat, Milunović igra u Ivanjici

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao sertifikat, Milunović igra u Ivanjici

U subotu, na Javorovom stadionu, Luka Milunović će ostvariti dečački san. Odigraće prvu zvaničnu utakmicu u dresu Crvene zvezde.

Zbog problema oko sertifikata, koji je tek u utorak stigao na adresu FS Srbije, nije imao priliku da debituje pred prepunom Marakanom i ambijentom o kojem se već danima naširoko priča.
Sertifikat je stigao i hvala Bogu da je sada sve u redu, ali mnogo mi je krivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << što nisam imao priliku da debitujem protiv Spartaka, pred više od 40.000 gledalaca – rekao je Milunović.
Subotičani su namučili crveno–bele na startu prolećne trke za bodove, a mladi reprezentativac Srbije megdan je posmatrao sa strane, žaleći što ne može da pomogne saigračima koji su se borili na terenu.
Bio sam dole, kraj terena, ali nisam se mnogo obazirao na igru, samo sam se nadao pobedi i kada se sve sabere i oduzme, za nas je najvažnije da smo uzeli tri boda. Posle meča sam se radovao kao da sam igrao.
Partizan je u 16. kolu ostao bez pobede na gostovanju Novom Pazaru, a remi lidera je crveno–bele približio za dva boda. Talentovani ofanzivni vezista se ne obazire na igru večitog rivala.
Ne obraćamo pažnju na Partizan, gledamo samo u svoje dvorište. Cilj nam je da kako kolektiv dobro igramo na svakoj utakmici, a kada se na kraju prvenstva podvuče crta videćemo ko je koliko uradio. Idemo korak po korak, postepeno se borimo za prvu poziciju – istakao je Milunović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao sertifikat, Milunović igra u Ivanjici

Izvor: Utakmica.rs, 06.Mar.2012

U subotu, na Javorovom stadionu, Luka Milunović će ostvariti dečački san. Odigraće prvu zvaničnu utakmicu u dresu Crvene zvezde. Zbog problema oko sertifikata, koji je tek u utorak stigao na adresu FS Srbije, nije imao priliku da debituje pred prepunom Marakanom i...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Milunović za SPORTAL.RS: Biće još prilika da zaigram pred punom "Marakanom"

Izvor: Sportal.rs, 07.Mar.2012, 13:01

Luka Milunović je zbog administrativnih problema morao da pauzira u prvoj utakmici prolećnog dela sezone. Zbog pogrešno napisanog imena sertifikat nije stigao na vreme i Zvezdin novajlija nije mogao da bude u protokolu za utakmicu sa

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.