Stigao Italijan - Valensija dobila trenera!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao Italijan - Valensija dobila trenera!

Italijanski stručnjak preuzeće ekipu Valensije.

Bivši selektor italijanske reprezentacije Ćezare Prandeli doputovao je u Valensiju i u nedelju će posle utakmice sa Atletiko Madridom i zvanično biti predstavljen kao novi trener ''slepih miševa''.

Prandeli će potpisati ugovor na dve godine, tačnije do leta 2018. godine, a na klupi će naslediti Paka Ajestarana koji je otišao posle četiri poraza na startu sezone.

Ovo će svakako biti veliko pojačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Valensiju koja je letos dovela nekoliko zvučnih pojačanja kao što su Garaj, Mangala, Nani i Munir, a prvi cilj za Italijana biće povratak u Evropu.

Prandeli je inače bez posla od kraja 2014. godine kada je napustio klupu Galatasaraja, a prethodno je vodio selekciju Italije i ekipu Fiorentine od 2005. do 2010. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA ERA ‘SLEPIH MIŠEVA’: Ćezare Prandeli novi trener Valensije

Izvor: HotSport.rs, 01.Okt.2016

Valensija bi sa novim strategom konačno mogla da se pokrene sa ‘mrtve tačke’.. . Nekadašnji selektor reprezentacije Italije i trener Fiorentine, kao i Galatasaraja, Ćezare Prandeli, našao je novi posao u potpuno novoj ligi.. U pitanju je Primera gde je Valensija procenila da će im njegova stručnost...

Nastavak na HotSport.rs...

Prandeli od ponedeljka trener Valensije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2016

Italijanski trener Čezare Prandeli doputovao je danas u Španiju, gde će sa fudbalskim klubom Valensija potpisati dvogodišnji ugovor...Prandelija je na aerodromu u Valensiji sačekao veliki broj novinara, ali i navijača lokalnog kluba...Bivši selektor reprezentacije Italije nije krio želju da preuzme...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.