Izvor: Kurir, 16.Avg.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevan i Nemanja ipak bez finala

Stevan Pletikosić nije ušao u finale na Olimpijskim igrama u disciplini malokalibarska puška na 50 metara, i to samo za jedan krug. Tačnije, srpski strelac, bronzani iz Barselone 1992. godine, imao je identičan rezultat kao poslednji finalista, osmi u kvalifikacijama Valerijan Soveplan - 594 kruga. Pletikosić je pucao po serijama: 99-99-99-98-100-99. Da je u toj četvrtoj seriji bio malo sigurniji, sat i po kasnije (u 5.30) izašao bi na rampu u borbi za medalje.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Svetski šampion Gej ostao bez finala na 100 metara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2008

PEKING - Svetski šampion u trčanju na 100 metara Tajson Gej nije danas u Pekingu uspeo da se kvalifikuje za finale u toj disciplini, što je jedno od najvećih iznenađenja do sada na Olimpijskim igrama...Gej je u drugoj polufinalnoj trci završio takmičenje kao peti rezultatom 10,05 sekundi, dok...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.