Stanković: Znaću kad treba da se povučem

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Mar.2012, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Znaću kad treba da se povučem

Doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je da još nije spreman da napusti Inter:

Preostale su mi još dve godine ugovora. Imam želju da igram, ne zezlim da odustanem. Emocije koje sam osetio, ne samo ja, nego i ostali igrači posle meča sa Marsejom su prava slika naše ljubavi i posvećenosti klubu. On je dodao da će znati da prepozna trenutak za povlačenje, a da će do tada potpuno biti posvećen obavezama u klubu:
Svi z >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << naju kakav sam. Kada budem osetio da više ne mogu i da ne dajem Interu koliko zaslužuje, zahvaliću se predsedniku i svima u klubu na svemu što sam naučio i osvojio u nero-azurima.
Stanković je 2004. godine iz Lacija prešao u Inter, za koji je na 222 utakmica postigao 29 golova. Srpski internacionalac je ove godine odigrao 18 mečeva, ali nije uspeo da postigne gol.
Inter iz sebe ima sezonu za zaborav. Tim Klaudija Ranijerija eliminisan je iz Lige šampiona i Kupa Italije, dok u Seriji A zauzima osmo mesto na tabeli.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: "Nisam još za penziju"

Izvor: B92, 16.Mar.2012

Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković rekao je da još nije spreman da napusti Inter..."Preostale su mi još dve godine ugovora. Imam želju da igram, ne želim da odustanem. Emocije koje sam osetio, ne samo ja, nego i ostali igrači posle meča sa Marseljom su prava slika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.