Šta veliki Alen Širer misli o Mitrovom isključenju?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta veliki Alen Širer misli o Mitrovom isključenju?

Aleksandar Mitrović je danas protiv Arsenala napravio pravu glupost kada je dobio crveni karton već nakon 15 minuta igre.

Utakmicu Njukasla i Arsenala u prvom poluvremenu obeležio je i Aleksandar Mitrović kada je startovao na Kokelana i kada je dobio crveni karton već u 15. minutu.

Njegov potez prokomentarisao je i legendarni napadač Njukasla Alan Širer na društvenim mrežama.

"Teško je suditi o Njukaslu danas sa 10 igrača, ali pokazali su duh >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i privezanost timu.

Nije teško proceniti Arsenal, potreban im je vrhunski napadač.
"

"Mislio sam da je crveni karton na prvi pogled. Video sam usporeni snimak i ne mogu da se žalim.", napisao je na svom tviter nalogu Alan Širer.

Hard to judge #NUFC today with 10 men, but like their spirit & commitment. Not hard to judge #Arsenal. They need a top class centre forward.

— Alan Shearer (@alanshearer) August 29, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.