Srbija pobedila Švedsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija pobedila Švedsku

KRISTIJANŠTAD -

Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u finale Skandinavija opena, pošto je danas u švedskom gradu Kristijanštadu savladala selekciju Švedske rezultatom 23:21 (8:10).

Izabranici selektora Veselina Vukovića za trofej će se sutra od 20 časova boriti protiv pobednika drugog polufinalnog duela između Norveške i Danske.

U duelu protiv domaćina srpski rukometaši su u prvom poluvremenu i do sredine drugog uglavnom bili u zaostatku od dva do tri gola.

Poslednji put domaćini su vodili 15:14, a u poslednjih petnestak minuta reprezentativci Srbije uspeli su da preokrenu rezultat i stignu do teške, ali zaslužene pobede.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši Srbije preko Švedske do finala Skandinavija opena

Izvor: Blic, 19.Jul.2012

Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u finale Skandinavija opena savladavši u švedskom gradu Kristijanštadu reprezentaciju Švedske rezultatom 23:21 (8:10)...Izabranici selektora Veselina Vukovića za trofej će se u petak od 20 časova boriti protiv pobednika drugog polufinalnog duela između...

Nastavak na Blic...

Srbija bolja od Švedske na pripremnom turniru

Izvor: Beta, 19.Jul.2012

KRISTIJANŠTAD, 19. jula 2012. (Beta) - Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je u četvrtak Švedsku sa 23:21 (8:10) u polufinalu pripremnog turnira Skandinavija open...Srbija će tako sutra u finalu turn.

Nastavak na Beta...

Rukometaši bolji od Šveđana

Izvor: Akter, 19.Jul.2012

Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u finale Skandinavija opena, pošto je u švedskom gradu Kristijanštadu savladala selekciju Švedske rezultatom 23:21 (8:10)

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.