Šoškić: Mance je srpski Džejms Din

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Sep.2011, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoškić: Mance je srpski Džejms Din

Još jedna legenda srpskog fudbala, Milutin Šoškić, uverava da Mance nikada nije napustio srca navijača.

Mance je na svakoj stolici stadiona i zahvaljujući gradskim ocima ostaće zauvek sa nama. Njegova popularnost prevazilazila je granice države, bio je naš Džejms Din, plenio je karakterom, igrom i ponašanjem i zato je bio omiljen ne samo među Partizanovim, nego i među navijačima klubova kojima je postizao golove – rekao je nekadašnji golman, a trener u stručnom štabu prvog tima u vreme kad je Mance igrao.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šoškić: Mance je srpski Džejms Din

Izvor: Utakmica.rs, 26.Sep.2011

Još jedna legenda srpskog fudbala, Milutin Šoškić, uverava da Mance nikada nije napustio srca navijača. – Mance je na svakoj stolici stadiona i zahvaljujući gradskim ocima ostaće zauvek sa nama. Njegova popularnost prevazilazila je granice...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.