Smena u Zvezdi na kraju sezone: Terzić zvao Kosanovića da se vrati na Marakanu, pregovori počeli i pre derbija

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2015, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena u Zvezdi na kraju sezone: Terzić zvao Kosanovića da se vrati na Marakanu, pregovori počeli i pre derbija

Stav aktuelnog rukovodstva crveno-belih je da bi Nenad Lalatović trebalo da prepusti mesto na klupi iskusnijem kolegi

Do kraja sezone Nenad Lalatović, a od početka sledeće Milorad Kosanović. Rukovodstvo Crvene zvezde planira smenu na funkciji šefa stručnog štaba po završetku aktuelnog prvenstva i kako sad stvari stoje prvi pik čelnika crveno-belih je iskusni trener Novog Pazara, kome bi to bio treći >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dolazak na Marakanu.

Tako piše Sportski žurnal, koji istovremeno ističe da su kontakti rukovodećih ljudi Crvene zvezde i Milorada Kosanovića uspostavljeni i pre 148. večitog derbija. Preciznije, nekoliko dana pošto je Kosanović sa Novim Pazarom savladao bivši klub (2:1) i tako ga značajno usporio na putu ka odbrani šamponske titule.

Trenutni stav Zvezdana Terzića i saradnika je da bi u sledećoj sezoni trebalo ekipu poveriti preakljenom stručnjaku. Ozbiljniji pregovori sa Kosanovićem će tek biti obavljeni, ukoliko dođe do sklapanja saradnje dobiće šansu da na zalasku trenerske karijere pokuša da uradi ono što nije u prethodna dva mandata - osvoji titulu na Marakani“, piše Žurnal.

Milorad Kosanović je bio trener Crvene zvezde u sezoni 1997/98, kad nije izdržao šampionsku trku sa Obolićem, dok je drugi put seo na klupi nekadašnjeg prvaka sveta u leto 2007, nasledivši Boška Đurovskog, ali nije uspeo da u dvomeču sa Glazgov Rendžersom izbori plasman u Ligu šampiona. U međuvremenu je bio selektor mlčade reprezentacije Srbije i Crne Gore, a najzapaženije uspehe u karijeri ostario je u kineskom fudbalu, gde je osvojio tri titule, dva kupa i jedan pehar FA kup.

Na kraju, Žurnal dodaje da će aktuelni trener Crvene zvezde Nenad Lalatović privesti sezonu kraju i mesto na klupi prepustiti iskusnijem. Naravno, njegove šanse da na njoj ostane značajno će porasti ukoliko odbrani titulu, ali s obzirom da Partizan ima pet bodova prednosti i bolji međusobni skor takav scenario spada u domen tanke teorije.

(FOTO: Star sprot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SMENA: Lalatović odlazi, poznat i naslednik?

Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2015

Kako prenosi Sportski Žurnal pred Crvenom zvezdom je turbolentno leto, pošto će najverovtnije ostati bez trenera Nenada Lalatovića.. . Naime, Zvezdan Terzić je nezadovoljan učinkom Nenada Lalatovića i kako stoje stvari on će na kraju sezone napustiti klub. Kako Sportski žurnal prenosi novi trener...

Nastavak na HotSport.rs...

Lalatović ostaje trener Zvezde!

Izvor: Blic, 27.Apr.2015

Posle rezultatskog neuspeha u derbiju, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović se našao na udaru. Već su počele da kolaju priče o njegovoj smeni. Ipak, mladi trener je dobio punu podršku uprave...- Lalatović ima punu podršku uprave. Na kraju sezone ćemo da analiziramo rad svih sektora, pa i sportski,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.