Sjajne vesti za Inter, stiglo 10,5 miliona evra!

Izvor: Sportske.net, 30.Apr.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajne vesti za Inter, stiglo 10,5 miliona evra!

Ekipa Intera dobila je na sudu Sanderlend i sada joj je dodeljeno i 10 miliona evra.

Radi se o slučaju Rikarda Alvareza, bili su to dugotrajni sudski sporovi, na kraju je Inter izašao kao pobednik.

Riki Alvarez je otišao u Sanderlend na pozajmicu iz Intera, a bilo je dogovoreno da on ostane tamo, određena je i cena po kojoj bi ga Sanderlend kupio. Jedini uslov je bio da Sanderlend ostane u ligi, što se i desilo.

Razlog zašto je Sanderlend odustao od kupovine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jeste njegova povreda, operisao je koleno, pa se na kraju desilo da bude vraćen u Inter, kasnije ga je kupila Sampdorija.

Sanderlend je morao da ga otkupi, pogrešili su što su ga vratili, pa je FIFA presudila u korist Intera kome će na račun biti uplaćeno 10,5 miliona evra.

Ovaj novac će biti uložen u transfere, Kandreva i Gabijadini su dve najvažnije mete za Roberta Manćinija.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.