Serija A - Legenda najavila odlazak

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2015, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Legenda najavila odlazak

Došlo je vreme za rastanak sa profesionalnim fudbalom, Luka Toni će na kraju sezone okačiti kopačke o klin.

"Došlo je vreme, moraću da kažem "dosta" na kraju sezone. Nadam se da ću slaviti na kraju, svi se nadamo opstanku Verone", rekao je danas Luka Toni italijanskim medijima.

Biće to nemoguća misija, Verona mora mnogo toga da promeni, trenera već jeste, ali su i dalje jedina ekipa u Seriji A koja nakon 15 kola nema niti jednu pobedu na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kontu.

Luka Toni je u svojoj karijeri čak 16 puta menjao klub, a rekli bismo da je u najboljoj formi bio kada je nosio dres Palerma, Fiorentine i Bajerna iz Minhena.

Ovaj fudbaler ima i Svetsko prvenstvo sa reprezentacijom Italije 2006. godine, kada je bio i najbolji strelac u Evropi.

U Veroni je od 2013. kada je došao kao slobodan igrač.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rožerio Seni rekao "dosta"! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2015

Legendarni golman više neće stajati među stative Sao Paula...Nakon više od 1200 nastupa u dresu Sao Paula i karijere koja je trajala 25 godina, Rožerio Seni je od danas zvanično penzionisani fudbaler...Brazilska legenda među golmanima danas je na stadionu gde će u poslednjem kolu protiv Gojasa...

Nastavak na Sportske.net...

Lipi razočarao Lacijale

Izvor: B92, 07.Dec.2015, 18:37

Trofejni italijanski stručnjak Marčelo Lipi demantovao je spekulacije u mogućem preuzimanju Lacija...Rimski klub je u velikoj krizi, tek je 12. u Seriji A sa osam poraza u 15 kola i 14 bodova zaostatka za liderom Interom...Već nedeljama se spekuliše o otkazu Stefanu Pioliju, a posebno nakon poraza...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.