Serija A: Juventus okončao seriju remija, bomba Vidala

Izvor: Sportal.rs, 18.Dec.2014, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Juventus okončao seriju remija, "bomba" Vidala

Juventus je golovima Karlosa Teveza, Artura Vidala i Fernanda Ljorentea savladao Kaljari sa 3:1 u prvom meču 16. kola Serije A. Kaljari već osam utakmica ne zna za pobedu, dok je Juventus okončao seriju od tri remija u svim takmičenjima.

Juventus je posle 15 minuta igre imao prednost od dva gola. Domaćini su kapitulirali nakon tri minuta. Karlos Tevez je odlično reagovao posle jedne odbijene lopte i poslao je golmanu iza leđa. Potom je Kaljari vrlo brzo mogao do egala, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je Bufon pokazao zašto je jedan od najboljih golmana na svetu. Već u 15. minutu “stara dama” je vodila sa 2:0. Posle gužve u šesnaestercu lopta se odbila do ivice kaznenog prostora gde je bio Vidal, koji je pravu "bombu" poslao ka golu Kaljarija i duplirao vođstvo ekipe iz Torina.

Pet minuta posle povratka sa odmora Juventus je praktično rešio pitanje pobednika. Andra Pirlo je pronašao Ljorentea u šesnaestrecu, a ovaj pogodio, pošto je uspeo da izađe na kraj sa upornim defanzivcem Kraljarija. Pulena Zdenjeka Zemana su do kraja utakmice stigli do počasnog pogotka preko Rosetinija, ali više od toga nisu mogli, jer je lider Serije A rutinski priveo meč kraju i posle dva remija u Seriji A osvojio tri boda.

Serija A 16. kolo

Kaljari - Juventus 1:3

(Rosetini 65 - Tevez 3, Vidal 15, Ljorente 50)

Napoli - Parma 20.00

Subota

Sasuolo - Ćezena 18.00

Roma - Milan 20.45

Nedelja

Verona - Kjevo 12.30

Atalanta - Palermo 15.00

Fiorentina - Empoli 15.00

Sampdorija - Udineze 15.00

Torino - Đenova 15.00

Inter - Lacio 20.45

(Foto: Beta/AP/Massimo Pinca)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.