Sepiju titula na Serbia openu

Izvor: B92, 06.Maj.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sepiju titula na Serbia openu

Italijan Andreas Sepi osvojio je titulu na četvrtom izdanju Serbia opena u Beogradu.

Drugi nosilac turnira u finalu je savladao Francuza Benoa Pera sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2 posle 71 minuta igre.

U finalnom duelu Sepi je bio mnogo bolji tokom celog meča i zasluženo je došao do tek druge ATP titule u karijeri.

Italijan je čak pet puta oduzeo servis rivalu, imao je čak 16 brejk lopti, dok Francuz na drugoj strani iz dve prilike napravio jedan brejk.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Pobedniku turnira pripalo je 66.250 evra, a finalisti 34.890 evra. Ove godine na Serbia openu u Beogradu nisu učestvovali najbolji teniseri Srbije.

Titulu u dublu osvojili su Izraelci Džonatan Erlih i Endi Ram, koji su u finalu savladali Nemca Martina Emriha i Švedjanina Andresa Siljestrema sa 4:6, 6:2, 10:6.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sepi osvojio Serbia Open!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2012

Italijanski teniser opravdao je ulogu favorita u današnjem finalu beogradskog ATP turnira protiv Francuza Benoe Pera.

Nastavak na Sportske.net...

Kolšrajber preko Čilića do titule

Izvor: B92, 06.Maj.2012

Filip Kolšrajber osvojio je ATP turnir u Minhenu, pošto je u finalu savladao Hrvata Marina Čilića sa 7:6(8), 6:3...Kolšrajberu, koji je bio postavljen za četvrtog nosioca na turniru, ovo jedruga titula u Minhenu u karijeri. Prvi trofej osvojio je 2007. godine...Nemačkom teniseru ovo je ujedno...

Nastavak na B92...

Sepi najbolji na Srbija openu

Izvor: Danas, 06.Maj.2012

Prvi ATP turnir u Srbiji dobio je novog šampiona nakon što je u finalnom meču Italijan Andreas Sepi savladao Francuza Benoa Pera sa 2:0 (6:3, 6:2). Drugi nosilac četvrtog izdanja Srbija opena deklasirao je francuskog tenisera nakon sat vremena i 14 minuta igre, osvojio 250 poena za ATP listu i ček...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.