Senzacija na KAN, ispali i slonovi, Murinjo i premijerligaši trljaju dlanove!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija na KAN, ispali i ''slonovi'', Murinjo i premijerligaši trljaju dlanove!

Nastavljaju se iznenađenja na Kupu afričkih nacija.

Reprezentacija Obale Slonovače eliminisana je sa KAN, pošto je danas izgubila od Maroka i ostala na trećem mestu na tabeli.

Maroko je danas pobedio ''slonove'' rezultatom 1:0, dok je u drugom meču Kongo savladao Togo 3:1 i zauzeo prvo mesto, ispred Maroka.

''Slonovi'' su u prva dva kola osvojili samo dva boda, pa su sa dva remija donekle i sami krivi za eliminaciju.

S druge strane, ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobra vest za mnoge premijerligaše, pošto će sada prvim letom za Englesku - Erik Baji (Junajteda), Vilfred Zaha (Kristal Palas) i Vilfred Boni (Stouk).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najlepšim golom na prvenstvu Maroko prošao u nokaut fazu (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017

Reprezentacija Maroka plasirala se u četvrtfinale Afričkog Kupa Nacija, a selekcija Obale Slonovače završila je takmičenje već posle prve faze takmičenja...Duel dva tima, u okviru 3. kola Grupe C, završen je pobedom Marokanaca 1:0, čime je tim Ervea Renara zauzeo drugo mesto iza DR Konga koji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.