Šarapova: Nisam mentor Dimitrovu

Izvor: B92, 29.Dec.2013, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova: Nisam mentor Dimitrovu

Ruska teniserka Marija Šarapova zadovoljna je procesom oporavka od povrede ramena, a navela je i da ne želi da ima ulogu mentora svom dečku, Grigoru Dimitrovu.

Pobednica četiri Gren Slem turnira nije nastupala od početka avgusta 2013. godine, kada je morala da se podvrgne operaciji desnog ramena.

"Sve ja sada skroz dobro, zdrava sam u toku pauze između sezona, što mi je čudno, uvek sam imala neku sitnu povredu. Zadovoljna sam, dala sam sve od sebe da se što bolje oporavim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i vratim tenisu", navela je Šarapova.

Ona će nastupiti u na turniru u Brizbejnu, a protivnik u prvom kolu biće joj Karolajn Garsija.

"Moj tim je dobro postupio kada me je savetovao da prekinem sezonu. Igrala sam sa povređenim ramenom neko vreme i nisam se dobro osećala, što se i videlo u igri“, istakla je Šarapova.

Na pitanje novinara da li je pauzu iskoristila da uputi savete svom dečku, Grigoru Dimitrovu, Ruskinja je imala spreman odgovor.

"To pitanje se njemu ne bi svidelo... Možda sam ja duže u profesionalnim vodama, ali on igra tenis od malih nogu, tako da verovatno bolje od mene zna šta treba da radi. Retko pričamo o tenisu“, zaključila je Šarapova.

Turnir u Brizbejnu počinje 29. decembra, igraće se na tvrdoj podlozi, a ukupan nagradni fond je okruglo milion dolara. U prvom kolu će nastupiti i Jelena Janković, protiv Frančeske Skijavone.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarapova: Nisam mentor Dimitrovu

Izvor: B92, 29.Dec.2013

Ruska teniserka Marija Šarapova zadovoljna je procesom oporavka od povrede ramena, a navela je i da ne želi da ima ulogu mentora svom dečku, Grigoru Dimitrovu...Pobednica četiri Gren Slem turnira nije nastupala od početka avgusta 2013. godine, kada je morala da se podvrgne operaciji desnog ramena..."Sve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.