Santoš: Siguran sam da možemo da pobedimo Hrvatsku

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santoš: "Siguran sam da možemo da pobedimo Hrvatsku"

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš rekao je da je Hrvatska kvalitetna reprezentacija, ali da očekuje pobedu i četvrtfinale Evropskog prvenstva.

"Imamo svoj cilj, a to je da pobedimo Hrvatsku, naravno. Protivnik ima ogroman kvalitet, baš kao i mi. Očekujem odličnu utakmicu i siguran sam da možemo da pobedimo", rekao je Santoš na konferenciji za novinare.

Portugal i Hrvatska će se sastati u osmini finala kontinentalnog šampionata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Francuskoj.

Santoš je naveo da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od prethodne tri u grupnoj fazi takmičenja i da je njegova ekipa spremna na to.

Prema njegovim rečima, prednost Hrvatske je to što je imala više vremena za odmor.

"Voleo bih da smo imali isto vremena, ali tako je kako je. Nema smisla plakati nad prosutim mlekom. Moj posao i posao mog štaba je da vidimo koliko su igrači fizički spremni", kazao je Santoš.

Reprezentativac Portugala Žoao Mario rekao je da njegova ekipa zna šta treba da uradi kako bi se plasirala u četvrtfinale.

"Tačno znamo šta treba da uradimo. Videćete jak Portugal, pun samopouzdanja. Daćemo navijačima razloga da se raduju. Poštujemo protivnika koji je odigrao odlično u grupnoj fazi, ali sada je drugačije", rekao je Mario.

Utakmica je na programu od 21h u Lensu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.