Šampionska vožnja u Maleziji: Miloš Pavlović postao svetski prvak!

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionska vožnja u Maleziji: Miloš Pavlović postao svetski prvak!

Srpski automobilista Miloš Pavlović trijumfalno je okončao učešće na Svetskom finalu "Lamborgini super trofeja" pošto je u tandemu sa italijanskim automobilistom Edoardom Piskopom posle titule u evropskom takmičenju stigao je i do naslova svetskog šampiona u prestižnom šampionatu.

Tandem "Bonaldi motorsporta" dominirao je trkačkim vikendom na gran pri stazi Sepang u Maleziji, pošto su Pavlović i Piskopo uspeli da budu jedina posada koja se popela na postolje u sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četiri iscrpljujuće 50-minutne trke.

Posle dva druga mesta u petak u okviru završnice evropskog šampionata kada su osigurali titulu, Pavlović i Piskopo briljirali su rano ujutro po srednjeevropskom vremenu, osvojivši svetsku titulu sa pobedom i jednim drugim mestom u trkama u kojima su nastupili najbolji vozači iz tri kontinentalna šampionata.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pavlović osvojio i svetsku titulu

Izvor: Studio B, 23.Nov.2014

Srpski automobilista Miloš Pavlović trijumfalno je okončao učešće na Svetskom finalu "Lamborgini super trofeja" pošto je u tandemu sa Edoardom Piskopom iz Italije stigao i do naslova svetskog šampiona...Pavlović i Piskopo su u petak osvojili evropsku titulu, dok su rano jutros po srednjeevropskom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.