Sa Pintu: Mi se pitamo u Borči

Izvor: B92, 19.Apr.2013, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Pintu: Mi se pitamo u Borči

Trener fudbalera Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je da će od njegovih igrača zavisiti rezultat utakmice 24. kola Super lige Srbije protiv BSK-a iz Borče.

"Utakmica se igra 90 minuta i mi se pitamo kako će se kretati rezultat. Nadam se da će moja ekipa ispoštovati dogovor i da ćemo uspeti da dođemo do tri boda. U nedelju igramo protiv 12. ekipe na tabeli, kojoj takođe trebaju tri boda u borbi za opstanak", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Sa Pintu.

Zvezda će u nedelju gostovaiti BSK-u, a Sa Pintu je kazao da teren u Borči ne odgovara njegovom timu.

"Teren u Borči je mali i u dužini i u širini u odnosu na ostale stadione, to nama ne odgovara, ali ćemo pokušati da se naviknemo na to".

Šef struke crveno-belih rekao je da njegovi igrači moraju da obrate pažnju na kontranapade BSK-a i prekide.

"Znamo da su oni ekipa koja se dobro brani i koja preti iz kontranapada. Imaju nekoliko igrača koji su jako dobri u tome i njih moramo da zaustavimo, kao i njihovu skok igru iz prekida. Jaki su na svom terenu, kao da igraju prvenstvo samo na domaćem terenu", kazao je Sa Pintu.

Trener Zvezde rekao je da će ekipa u Borči igrati bez nekoliko prvotimaca i dodao da je to šansa za igrače koji su do sada čekali svoju priliku.

"Kadrovska situacija nije dobra. Imamo probleme, Darko Lazović neće biti u konkurenciji za tim, dok Abiola Dauda ima velike šanse da počne utakmicu. Ja uvek želim da imam sve igrače na raspolaganju, ali ovaj put to nažalost neće biti. U ekipi ima dosta igrača koji su čekali šansu da zaigraju, sada će dobiti i nadam se da će je iskoristiti na pravi način".

Utakmica 24. kola Superlige Srbije izmedju BSK-a i Crvene zvezde igraće se u nedelju od 16h u Borči.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.