Izvor: HotSport.rs, 24.Jun.2016, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SURDULIČANI SVE JAČI: Radnik doveo beka i novog golmana

Prvih dana letnjih visinskih priprema, u okviru kojih Radnik boravi na Vlasini, potpisani su i prvi ugovori sa novim pojačanjima.

Doskorašnji desni bek OFK Beograda, Zlatko Liščević, potpisao je ugovor na godinu dana, dok će se novi čuvar mreže suduličana Ognjen Čančarević, koji je pristigao iz ekipe Mladosti iz Lučana, ugovorom vezati na dve godine.
Zlatko Liščević, rođen je 8.marta 1991.g u Somboru – igrao na poziciji desnog beka >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << najpre u Crvenoj zvezdi, kasnije u Metalcu, a potom i u OFK-u.
Ognjen Čančarević, rođen je 25.septembra 1989.g.u Užicu – čuvao mreže OFK Beograda, a potom i ekipe Mladosti iz Lučana.
The post SURDULIČANI SVE JAČI: Radnik doveo beka i novog golmana appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Pojačanja u Superligi - Radnik doveo dvojicu, Javor rešio pitanje u vezi

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2016

Superligaški klubovi nastavljaju da se pojačavaju tokom ovog leta, konkretno su prethodnog dana Javor i Radnik rešili važna pitanja za sledeću sezonu...Verovatno najveće iznenađenje Superlige u prethodnoj sezoni, Radnik iz Surdulice, doveo je dva nova pojačanja...Ekipa Radnika je trenutno na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.