Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP U ATLETICI: Ivana spremna za skok od sedam metara

Srpska atletičarka Ivana Španović sutra počinje nastup na Svetskom prvenstvu u Londonu, a njen trener Goran Obradović rekao je da je državna rekorderka u skoku u dalj spremna za skokove preko sedam metara.

– Najvažnije je da je Ivana zdrava i da smo povrede uspeli da saniramo i u London dodjemo pripremljeni za skokove preko sedam metara. Ne opterećujemo se rivalkama i idemo maksimalno koncentrisani >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prvo na sutrašnje kvalifikacije gde je cilj da normu za finale obezbedi u prvoj seriji – rekao je Obradović, prenosi Atletski savez Srbije.
Iako je Španovićeva početkom ove sezone imala problema sa povredama, sada je istakla da je ponovo spremna za skok preko sedam metara i borbu za prvu zlatnu medalju na šampionatu sveta, prenosi ASS.
Kvalifikacije skoka udalj na programu su sutra od 20.10, a finale je zakazano za petak u istom terminu.
Plasman u finale izboriće atletičarke koje ostvare normu 6,70 metara, odnosno takmičarke sa najboljih 12 rezultata.
The post SP U ATLETICI: Ivana spremna za skok od sedam metara appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španovićeva započinje pohod na zlato

Izvor: B92, 09.Avg.2017, 12:47

Srpska atletičarka Ivana Španović od 20.10 startovaće na Svetskom prvenstvu u Londonu u disciplini skok u dalj. Španovićeva na prvenstvo sveta dolazi kao jedan od glavnih kandidata za zlato, pošto je ove godine na EP u Beogradu ostvarila rezultat od 7,24.

Nastavak na B92...

Ivana spremna, Srbija "drži palčeve" (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2017

Najbolja srpska atletičarka večeras izlazi na zaletište kako bi izborila plasman u finale Svetskog prvenstva u Londonu...Večeras su na programu kvalifikacije u disciplini skok u dalj, a naša Ivana Španović naći će se u Grupi A zajedno sa još 14 skakačica...Ukupno 30 takmičarki boriće se...

Nastavak na Sportske.net...

Ivana nije uspela u prvoj seriji

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2017

U toku su kvalifikacije u disciplini skok udalj na Svetskom prvenstvu u atletici u Londonu, a norma za plasman u finale je 6,70 metara. Atletičarka ne ide na ruku to što u glavnom gradu Engleske pada kiša i prilično je hladno...Naša atletičarka Ivana Španović je u prvoj seriji skočila 6,62,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.