Izvor: Blic, 14.Okt.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski hokejaš preminuo tokom utakmice

Ruski hokejaš Aleksej Čerapanov preminuo je zbog srčanog udara na utamici prvenstva Rusije između Vitjaza i njegovog Avangarda.

Ruske novinske agencije javljaju da tužilaštvo istražuje smrt 19-godišnjeg Čerepanova, koji do sada nije imao srčanih niti bilo kojih drugih zdravstvenih problema. Tužioce zanima i zašto je talentovanom hokejašu dozvoljeno da igra.

Talentovani Rus je karijeru trebalo da nastavi u Njujork Rendžersima, koji su ga izabrali u prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krugu prošlogodišnjeg drafta, ali su ga ostavili u Avangaradu na usavršavanju.

Portparol Avangarda objavio je da je nekadašnji kapiten Rendžersa Jaromir Jagr na klupi razgovarao sa Čerepanovim, sadašnjim saigračem u kluba iz Omska, a da je 19-godišnji igrač ubrzo kolabirao.

Srčanom udaru Čerepanova nije prethodio bilo kakav sudar na terenu.

Čerepanov je, inače, postigao prvi gol utakmice.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski hokejaš preminuo tokom meča

Izvor: B92, 14.Okt.2008

Ruski hokejaš Aleksej Čerapanov preminuo je zbog srčanog udara na utakmici prvenstva Rusije između Vitjaza i njegovog Avangarda. ..Ruske novinske agencije javljaju da tužilaštvo istražuje smrt 19-godišnjeg Čerepanova, koji do sada nije imao srčanih niti bilo kojih drugih zdravstvenih problema....

Nastavak na B92...

Umro ruski hokejaš Čerepanov

Izvor: RTS, 14.Okt.2008

Juniorski reprezentativac Rusije u hokeju na ledu, napadač Avangarda iz Omska Aleksej Čerepanov, koji je ove sezone bio prvi izbor na draftu njujorških Rendžersa, umro je u ponedeljak od posledica srčanog udara tokom utakmice Kontinentalne lige protiv ekipe Vitijaz u gradu Čehovu. ...

Nastavak na RTS...

Preminuo mladi ruski hokejaš

Izvor: Kurir, 15.Okt.2008, 06:37

Ruski hokejaš Aleksej Čerapanov (19) preminuo je zbog srčanog udara na utakmici prvenstva Rusije između Vitjaza i njegovog Avangarda. Ruske novinske agencije javljaju da tužilaštvo istražuje smrt Čerepanova, koji do sada nije imao srčanih niti bilo kojih drugih zdravstvenih problema.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.