Rukometaši u grupi sa Slovenijom, Poljskom i Korejom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2012, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši u grupi sa Slovenijom, Poljskom i Korejom

MADRID -

Rukometna reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu 2013. godine igraće u C grupi sa Slovenijom, Poljskom, Južnom Korejom, Belorusijom i Saudijskom Arabijom, odlučeno je danas žrebom u Madridu.

Sastavi grupa:

Grupa A (Granoljers): Francuska, Nemačka, Argentina, Tunis, Crna Gora i Brazil.

Grupa B (Sevilja): Sevilja, Danska, Makedonija, Island, Katar, Rusija i Australija.

Grupa C (Saragosa): Srbija, Slovenija, Poljska, Koreja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Belorusija i Saudijska Arabija.

Grupa D (Madrid): Španija, Hrvatska, Mađarska, Alzir, Egipat i Čile.

Plasman u osminu finala obezbediće po četiri najbolje selekcije iz svake grupe.

Srbija je na prethodnom SP u Švedskoj 2011. godine došla do druge faze takmičenja i na kraju zauzela 10. mesto u ukupnom plasmanu.

Svetsko prvenstvo u Španiji održaće se od 11. do 27. januara 2013. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija na SP 2013. u rukometu u grupi sa Slovenijom, Poljskom i Korejom

Izvor: Blic, 19.Jul.2012

Rukometna reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu 2013. godine igraće u C grupi sa Slovenijom, Poljskom, Južnom Korejom, Belorusijom i Saudijskom Arabijom, odlučeno je žrebom u Madridu... Sastavi grupa:..Grupa A (Granoljers): Francuska, Nemačka, Argentina, Tunis, Crna Gora i Brazil...Grupa B...

Nastavak na Blic...

Srbija u Grupi C

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2012

Današnjim žrebom odlučeno je da će rukometna reprezentacija Srbije biti u grupi C na svetskom prvenstvu koje se naredne godine igra u Španiji.

Nastavak na Sportske.net...

RUKOMET (SP): Srbi na Slovence, Poljake..

Izvor: OkRadio.rs, 19.Jul.2012

"Orlovi" u grupi sa Slovenijom, Poljskom, Južnom Korejom, Belorusijom i Saudijskom Arabijom.  Rukometna reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu 2013. godine u Grupi C sa Slovenijom, Poljskom, Južnom Korejom, Belorusijom i Saudijskom Arabijom. Utakmice Grupe C igraće se u..

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.