Ronaldo preboleo Barsu, Juve bolji od Sitija, Đurđić iznudio penal u debaklu

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo preboleo Barsu, Juve bolji od Sitija, Đurđić iznudio penal u debaklu

Fudbaleri Reala pobedili su Šahtjor sa 4:3 na gostovanju, dok je Pari Sen Žermen sa 5:0 naneo težak poraz Malmeu u Švedskoj. Igrači Juventusa zabeležili su minimalnu pobedu nad Mančester sitijem (1:0) i u osminu finala mogu da odu i sa prvog mesta.

Grupa A: Real preboleo Barsu, PSŽ se prošetao kroz Malme

Sve je u Malmeu bilo u znaku Zlatana Ibrahimovića, koji se vratio u rodni grad, ali su se za rano i sigurno vođstvo ipak pobrinuli njegovi saigrači. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Prvo je Rabio već u trećem minutu iskoristio uspavanost odbrane za laku egzekuciju, a u 14. je Di Marija bio precizan pošto je loptu poslao tik uz stativu.

U nastavku je Ibrahimović zatresao mrežu, što je prošlo bez proslave iz poštovanja prema bliskim domaćinima, a Malme nije mogao čak ni do počasnog gola iako je Nikola Đurđić iznudio penal - nije ga realizovao Rosenberg. Za potpunu kanonadu bili su zaduženi Di Marija i Lukaš.

U drugom meču grupe, Real je morao da preboli debakl od Barselone sa 4:0 u "El Klasiku" na gostovanju Šahtjoru. Posle trzavica i podrške koju je Rafael Benitez dobio od rukovodstva, u Lavovu je Ronaldo bio strelac u 18. minutu na asistenciju Bejla, na šta su se nadovezali Mordić i Karvahal na startu drugog poluvremena.

Obojici je asistirao Ronaldo, inače strelac četvrtog gola na meču, kome su slavlje pokvarila tri gola Šahtjora u završnici za minimalan poraz. Madriđani će u poslednjem kolu igrati protiv Malmea za "overu" prvog mesta, PSŽ je siguran na drugoj poziciji, dok je Šahtjor najbliži odlasku u Ligu Evrope.

Grupa B: Junajted i PSV jedini bez golova

CSKA se porazom od Volfzburga oprostio od nastavka takmičenja u Ligi šampiona, dok je PSV bio na teškom ispitu u Mančesteru protiv Junajteda. Početak je bio dirljiv, gostujući navijači su razvili transparent podrške Luku Šou koji se oporavlja od preloma noge, doživljenog u prvom međusobnom duelu dve ekipe, posle čega su izostali golovi.

Ovaj meč jedini je u 5. kolu na kom se nisu tresle mreže, pa je Junajted još jednom razočarao svoje navijače neefikasnošću na "Teatru snova". Zahvaljujući ovakvom epilogu, sve je otvoreno za Volfzburg, Junajted i PSV. U poslednujem kolu, igraće se mečevi Volfzburg - Junajted i PSV - CSKA.

uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ronaldo jedva preboleo Barsu, Juve bolji od Sitija, Đurđić iznudio penal u debaklu

Izvor: Blic, 25.Nov.2015

Fudbaleri Reala pobedili su Šahtjor sa 4:3 na gostovanju, dok je Pari Sen Žermen sa 5:0 naneo težak poraz Malmeu u Švedskoj. Igrači Juventusa zabeležili su minimalnu pobedu nad Mančester sitijem (1:0) i u osminu finala mogu da odu i sa prvog mesta...Grupa A: Real preboleo Barsu, PSŽ se prošetao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.