Roj Hodžson preuzeo Liverpul

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2010, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roj Hodžson preuzeo Liverpul

Iskusni Roj Hodžon imenovan je u četvrtak za novog menadžera Liverpula, nakon što se klub dogovorio oko kompenzacije sa svojim rivalom iz Premijer lige Fulamom.

Hodžon je potpisao ugovor na tri godine, samo 28 dana nakon što je ekipu napustio Rafael Benitez zbog loših rezultata crvenih pošto su prošlu sezonu završili na skromnom sedmom mestu u Premijer ligi. Nezvanično se tvrdi da je Liverpul morao da plati dva miliona funti da bi Englez dobio dozvolu da napusti "Krejven >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kotidž".

"Ovo je moj najveći poslovni izazov i zaista sam počastvovan što sam dobio poverenje od ljudi iz Liverpula. Jedva čekam da se upoznam sa igračima i počnem sa radom", rekao je Hodžson.

Hodžson (62) je pre Fulama vodio Viking, Udineze, Kopenhagen, Grashopers, Inter, Blekburn, Ksamaks, Malme, Erebro, Bristol i Halmsstad, kao i reprezentacije Švajcarske, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Finske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roj Hodžson preuzeo Liverpul

Izvor: S media, 01.Jul.2010

Novi menadžer fudbalskog kluba Liverpul je Roj Hodžson, doskorašnji strateg Fulama koji je u četvrtak i zvanično preuzeo funkciju u redovima petostrukog prvaka Evrope...Hodžson je na klupi Liverpula zamenio Rafaela Beniteza, koji je početkom juna napustio klub i preuzeo Inter. Mediji su prethodnih...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.