Rekorder Vardi!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekorder Vardi!

Napadač Lestera oborio je rekord Ruda Van Nistelroja po broju golova na uzastopnim utakmicama.

'Lisice' su povele protiv Manečster Junajteda na svom 'King Power' stadionu u derbiju 13. kola Premijer lige, stralac je bio, a ko drugi do Džejmi Vardi.

Najboljem strelcu Premijer lige u dosadašnjem toku takmičenja je ovo bio 14. prvenstveni gol u sezoni, a kuriozitet je da je postigao gol na 11. utakmici u nizu.

Kada je poslao mrežu iza leđa Davida >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << De Hee u 24. minutu utakmice,  Vardi je oborio rekord Ruda Van Nistelroja koji je svojeveremeno kao igrač 'Đavola' vezao 10 mečeva u Premijer ligi na kojima je bio strelac.

Ovaj podatak dodatno dobija na snazi ako uzmemo u obzir činjenicu da je golgeter Lestera do pre par godina igrao amaterski fudbal.

Gol kojim je Džejmi Vardi postao rekorder pogledajte OVDE.

11 - Jamie Vardy has become the first Premier League player to score in 11 consecutive appearances. Record.

— OptaJoe (@OptaJoe) November 28, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadač Lestera Vardi novi rekorder Premijer lige

Izvor: Beta, 28.Nov.2015

Fudbaler Lestera Džejmi Vardi postao je danas rekorder engleske Premijer lige pošto je u 11. uzastopnih prvenstvenih utakmica postigao gol.Vardi je danas u 24. minutu utakmice protiv Mančester junajteda postigao vodeći gol za Lester i oborio rekord bivšeg igrača "crvenih đavola" Ruda van Nistelroja,...

Nastavak na Beta...

Navijači Arsenala "naručili" pojačanje

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015

U anketi sprovedenoj među simpatizerima 'Tobdžija' na pitanje koga bi voleli da vide u dresu svog kluba, jedan kreativni vezista je dobio ubedljivo najveći broj glasova...Veliki broj Arsenalovaca se oglasio na tviteru sa zahtevom upućenim Vengeru da dovede u svoj tabor Rijada Mareza...Alžirac je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.