Real će iskoristiti Moratinu klauzulu!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real će iskoristiti Moratinu klauzulu!

Ako je verovati pisanjima italijanskih medija, Alvaro Morata bi mogao da se vrati u Real Madrid već ovog leta.

Verovatno nije ni prvi ni poslednji koji je kao veoma talentovan otišao iz Real Madrida, a da ga je nakon samo godinu-dve Real želeo natrag.

Alvaro Morata možda nije odigrao fantastičnu sezonu, postigao je svega 7 golova u Seriji A na 32 utakmice, ali bez obzira na ovu činjenicu, Real Madrid ga želi nazad u svom timu jer se smatra da bi bio neko ko bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doneo dosta živosti i novina u ekipu "Galaktikosa".

Sve je poznato, Real Madrid može da ga vrati za 30 miliona evra. Kada ga je prodavao, u ugovor je umetnuta i klauzula po kojoj samo Real može da ga kupi za navedenu sumu i to bez ikakvog pregovaranja.

Kalčomerkato danas piše da će Real aktivirati ovu klauzulu na kraju sezone.

Imaju i dokaz, jedan od čelnika Juventusa, Đuzepe Marota, istakao je da je situacija veoma komplikovana oko Morate.

Inače, klauzula važi tek od kraja ove sezone, a gore navedeni medij ističe da je Real hteo da ga vrati još prošle sezone, ali da se to nije desilo.

Ipak, ima i drugih klubova koji su zainteresovani za Moratu, Mančester junajted, Mančester siti i Arsenal su navodno spremni da plate i do 50 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpul našao odličnu zamenu za Minjolea! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2016

Simon Minjole opet brani po sistemu 'toplo-hladno', a to bi moglo da ga košta mesta među stativama sledeće sezone...U poslednjih nekoliko meseci pominjala se opcija da je Mark-Andre Ter Štegen prva meta Liverpula u narednom prelaznom roku. Ipak, Barselona najverovatnije neće prodati svog golmana,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.