Liverpul našao odličnu zamenu za Minjolea! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul našao odličnu zamenu za Minjolea! (video)

Simon Minjole opet brani po sistemu 'toplo-hladno', a to bi moglo da ga košta mesta među stativama sledeće sezone.

U poslednjih nekoliko meseci pominjala se opcija da je Mark-Andre Ter Štegen prva meta Liverpula u narednom prelaznom roku. Ipak, Barselona najverovatnije neće prodati svog golmana, koji brani samo u kup takmičenjima, a i cena bi bila najmanje 25 do 30 miliona evra.

Jirgen Klop ne želi da rizikuje i čeka odluku Ter Štegena, pa se okrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ka još jednom zemljaku, Timu Hornu. Ovaj 22-godišnji golman Kelna brani odlično ove sezone, povoljna stvar po Liverpul je "smešna" otkupna klauzula.

Naime, ko želi da ga kupi, treba da plati čitavih 9 miliona evra! Svakako, za golmana njegovih kvaliteta ta suma nije velika, a mogao bi da predstavlja veliku budućnost kluba sa "Enfilda".

Horn predstavlja jednog od najtalentovanijih golmana Evrope, a čini se da je sada vreme da napravi sledeći iskorak u karijeri. Da li će to biti Liverpul, videćemo tokom letnjeg prelaznog roka.

Pogledajte njegove najbolje odbrane u ovoj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.