Rastale se Navratilova i Radvanjska

Izvor: B92, 24.Apr.2015, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastale se Navratilova i Radvanjska

Legendarna teniserka Martina Navratilova nije više trener Poljakinje Agnješke Radvanjske.

Deveta teniserka sveta napisala je na svom Fejsbuk profilu da joj je bila čast što ju je trenirala jedna od najboljih teniserki svih vremena.

Hvala Martini na trudu u poslednjih nekoliko meseci. Shvatili smo da saradnja ne može da bude bude dugotrajana i da ona ne može 100 odsto da bude u ovom projektu”, napisala je Radvanjska.

Radvanjska i Navratilova su saradnju započele na početku ove sezone, a poljska teniserka je od tada najbolji rezultat ostvarila u Katovicama, gde je stigla do polufinala.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rastanak Navratilove i Radvanjske

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2015, 01:00

Legendarna češko-američka teniserka Martina Navratilova nije više trener Poljakinje Agnješke Radvanjske...Deveta teniserka sveta na WTA rang listi, Radvanjska, je napisala na svom fejsbuk profilu da joj je bila čast što ju je trenirala jedna od najboljih teniserki svih vremena..."Hvala Martini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.