Rakić i Gogić idu iz Zvezde u drugu kinesku ligu

Izvor: Blic, 30.Dec.2014, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakić i Gogić idu iz Zvezde u drugu kinesku ligu

Fudbaleri Crvene zvezde Đorđe Rakić i Goran Gogić trebalo bi karijere da nastave u drugoj kineskoj ligi.

Kako prenosi sajt "Transfermark", napadač i defanzivni vezista sa Marakane već su novi članovi ekipe Ćingdao Haniju.

Gogić je odavno u drugom planu Nenada Lalatovića, jer na njegovoj poziciji prednost ima Aleksandar Kovačević, a trener Zvezde često daje priliku mladim nadama Mihailu Ristiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Marku Grujiću.

Rakić nije u potpunosti opravdao očekivanja, neefikasnost je bila najveći problem crveno-belih i pritom je bilo trzavica između njega i Lalatovića po završetku jesenjeg dela sezone, pa odlazak ne treba da čudi.

Zvezda je u ponedeljak pojačala odbranu dovođenjem Aleksandra Lukovića i Dušana Anđelkovića, a treba očekivati i dolazak napadača na stadion "Rajka Mitića".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Druga liga Kine-nova stanica za Gogića i Rakića?

Izvor: FudbalSrbija.net, 30.Dec.2014

30.12.2014.. Dva fudbalera na koje trener C.Zvezde Nenad Lalatović ne računa u nastavku sezone,Goran Gogić i Đorđe Rakić,mogli bi svoju karijeru da nastave u Kini,ali ne u elitnoj diviziji ove daleke zemlje,već u drugoj ligi.. Ova dva fudbalera su po svemu sudeći, novi članovi ekipe Ćingdao...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.